Ελένη Μενεγάκη: Οι τιμωρίες που βάζει στα παιδιά της και πώς ζει την εφηβεία των μεγαλύτερων (vid)

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια κλασσική Ελληνίδα μαμά!

Ελένη Μενεγάκη: Οι τιμωρίες που βάζει στα παιδιά της και πώς ζει την εφηβεία των μεγαλύτερων (vid)

Έχει 4 αξιολάτρευτα παιδιά και φροντίζει να τα μεγαλώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο Και δεν αναφερόμαστε τα υλικά αγαθά που μπορεί να τους προσφέρει, αλλά στην αγάπη της, τη φροντίδα της και την ανιδιοτελή αγάπη που έχει για εκείνα.

Ως μαμά, όπως όλες οι άλλες μαμάδες άλλωστε, κάποιες φορές θα πρέπει να φωνάξει και να βάλει τιμωρίες ή συνέπειες (πείτε το όπως θέλετε) ώστε να οριοθετήσει τα παιδιά της. Υπομονή είναι αυτή και κάποιες φορές τη χάνουν ακόμη και οι διάσημες μαμάδες.

Όσο και αν αγαπάει τα παιδιά της, όσο και αν θέλει όλα κυλούν ήρεμα στο σπίτι, θα υπάρξουν και εκείνες οι στιγμές που θα βγάλουν προς τα έξω την άλλη πλευρά της γλυκιάς και τρυφερής μαμάς, ειδικά όταν έχεις να διαχειριστείς όχι ένα, ούτε δύο αλλά τέσσερα παιδιά και μάλιστα από τη νηπιακή ηλικία μέχρι την εφηβεία.

Για τον τρόπο που επιπλήττει και τιμωρεί τα παιδιά της είχε μιλήσει το 2011 η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της λέγοντας: «Εγώ πιστεύω ότι το καλύτερο είναι να το βάλεις να κάνει αυτό που δεν θέλει επ' ουδενί να κάνει. Δεν έχει χρειαστεί ακόμη να μαλώσω τα κορίτσια, γιατί θεωρώ ότι τα κορίτσια είναι άλλο πράγμα. Δηλαδή δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να κάνει ένα κοριτσάκι και να σε αναγκάσει να βγεις πια από τα όριά σου», είπε εξηγώντας ότι τα κορίτσια της τότε ήταν αρκετά ήσυχα και δεν είχαν καταφέρει να τη «βγάλουν» έξω από τα ρούχα της, ενώ για τον Άγγελο είπε: «Εγώ δεν φωνάζω, λέω στον Άγγελο να πάει στο δωμάτιό του. "Στο δωμάτιό σου τώρα". Ούτε φωνάζω ούτε αρχίζω να ουρλιάζω. Εκεί καταλαβαίνουν ότι η πλακίτσα τελείωσε. Εμένα αυτό είναι που πιάνει στα παιδιά μου. Όταν τα στείλω στο δωμάτιό τους. Για άλλα παιδιά δεν ξέρω, στα δικά μου τουλάχιστον αυτό πιάνει. Βέβαια, εδώ που τα λέμε, υπάρχουν και περιπτώσεις που αυτό δεν πιάνει. Για παράδειγμα έχει τύχει να του πω πήγαινε στο δωμάτιό σου και να μου πει δεν πάω. Τότε να δείτε τι γίνεται. Τότε κι εγώ ανεβάζω τόνους και λέω… "τι είπες;" Αλλά δεν ξέρω την εφηβεία την φοβάμαι. Τώρα που είναι μικρά ακόμη, το’ χω, τις μεγαλύτερες ηλικίες είναι που φοβάμαι πολύ».

Όπως τότε, έτσι και τώρα η παρουσιάστρια διαχειρίζεται τις μικρότερες κόρες της Βαλέρια και Μαρίνα, όταν ξεφεύγουν από τα όριά τους!

Η Ελένη Μενεγάκη το 2017 αποκάλυψε ότι όταν τα παιδιά της ήταν πιο μικρά «την πλήρωνε» πάντα ο Άγγελος και μάλιστα χωρίς να φταίει. Κάτι που την έκανε να νιώθει τύψεις και έπειτα πήγαινε και αγκάλιαζε τον γιο της. Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:



Τι γίνεται τώρα που τα δυο μεγαλύτερα παιδιά της παιδιά βρίσκονται στην εφηβεία;

Το 2011 που έλεγε όλα τα παραπάνω η παρουσιάστρια ο Άγγελος ήταν 9 ετών, η Λάουρα ήταν 6 ετών, η Βαλέρια ήταν 3 ετών και η μικρή Μαρίνα δεν είχε γεννηθεί ακόμη. Τώρα τα δύο πρώτα παιδιά της, Λάουρα και Άγγελος, βρίσκονται στην εφηβεία και η Ελένη Μενεγάκη, δόξα το Θεό, έμαθε να διαχειρίζεται τις δύσκολες καταστάσεις.

Για παράδειγμα αποκάλυψε ότι ο Άγγελος τώρα που βρίσκεται στην εφηβεία δεν θέλει πολλές αγκαλιές και φιλιά από τη μανούλα του όπως παλιά, συγκριτικά με τα κορίτσια της που «κάθονται στα χαϊδολογήματα»!



Για την αλλαγή του Άγγελου είχε μιλήσει και στα 16α γενέθλιά του: «Πώς μεγάλωσε; Έχω τόσο μεγάλο παιδί; Μόνο στα ζόρια το καταλαβαίνω! Το τελευταίο χρόνο άλλαξε και το πρόσωπό του, δεν είναι το μωρό μας! Πήρε τα σαρκώδη χείλη μου, έχει ξεπεράσει και εμένα. Είναι πολύ μεγάλα, είναι το πρήξιμο της νιότης…»!



Ο Άγγελος όμως, δεν είναι ο μόνος έφηβος στο σπίτι. Και η Λάουρα έχει μπει στην εφηβεία.Δείτε τι είπε πριν από περίπου ένα μήνα για τον τρόπο που αντιμετωπίζει η ίδια την εφηβεία του Άγγελου και της Λάουρας.



Δείτε μερικές φωτογραφίες της Ελένης με τα παιδιά της στη gallery που ακολουθεί:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved