Άγγελος Λάτσιος: Η τελευταία φωτογραφία με την μαμά του είναι αυτή (pics)

Ο Άγγελος Λάτσιος έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα του και αυτό δεν κρύβεται!

Άγγελος Λάτσιος: Η τελευταία φωτογραφία με την μαμά του είναι αυτή (pics)

Ο Άγγελος πια δεν είναι το μικρό αγόρι της Ελένης Μενεγάκη. Είναι πια 16 χρονών και έχει δικό του λογαριασμό στο Instagram, μέσα από τον οποίο δημοσιεύει στιγμές όχι μόνο με τους φίλους του, αλλά και στιγμές με την οικογένειά του.

Είναι αρκετά προσεκτικός σε ό,τι έχει να κάνει με τα ποστ του και δεν δίνει τροφή για σχόλια.

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη όμως, αν και δημοσιεύει φωτογραφίες του πού και που σε Insta-stories, έχει να κάνει αρκετό καιρό κάποια ανάρτηση σε σταθερό post. Για την ακρίβεια από τις 29 Οκτωβρίου του 2018. Την ημέρα γενεθλίων της Ελένης. Όπου με μια τρυφερή φωτογραφία και ένα εξίσου τρυφερό μήνυμα ευχήθηκε χρόνια πολλά στη λατρεμένη του μαμά.

«Χρόνια πολλά μαμά, σ' αγαπώ πάρα πολύ!», έγραψε κάτω από την ασπρόμαυρη φωτογραφία που τον δείχνει ευτυχισμένο μέσα στην αγκαλιά της μητέρας του.

Εκτός από αυτή τη φωτογραφία, ο Άγγελος έχει δημοσιεύσει ακόμη 2 φωτογραφίες με τη μητέρα του. Μία στην Άνδρο όπου την ευχαρίστησε για αυτό που είναι σήμερα γράφοντας: «Μαμα χαρη σε σενα ειμαι αυτος που ειμαι σημερα! Περναμε αρκετες δυσκολες στιγμες αλλα σημασια εχει να κραταμε τα ευχαριστα. λοβ γιου ρε τρεληηηηη» και ακόμη μια κατά τη διάρκεια ταξιδιού τους, όπου ήταν και η πρώτη φωτογραφία με τη μητέρα του που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, σχολιάζοντας: «Ταξιδάκια στο Αιγαίο με την μανa μουυυ... #motherandson Μανουλααα Σαγαπαωωωωω».

Όπως φαίνεται από τα σχόλια και στις τρεις φωτογραφίες που έχει βάλει στο Instagram ο Άγγελος, η αγάπη που έχει για τη μητέρα του είναι μεγάλη και η αδυναμία του προς αυτή, δεν κρύβεται. Το ίδιο ισχύει βέβαια και από την πλευρά της Ελένης Μενεγάκη, όπως σας είχαμε γράψει σε προηγούμενο άρθρο μας.

Δείτε και τις τρεις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved