Είναι κόρη πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού - Την αναγνωρίζετε; (pics&vid)

Δεν της αρέσει η δημοσιότητα, προτιμά να είναι κρυμμένη!

Είναι κόρη πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού - Την αναγνωρίζετε; (pics&vid)

Το όμορφο κορίτσι, όχι μόνο διαπρέπει στο επάγγελμα που επέλεξε να ακολουθήσει, αλλά κάνει τους γονείς της και δη τον πατέρα της, περήφανο με κάθε νέο της εγχείρημα.

Πριν από ένα χρόνο περίπου τον γέμισε περηφάνια αφού η Aurora Marion, κατέκτησε το βραβείο Β' γυναικείου ρόλου στο φεστιβάλ «Les Magritte du Cinema».

Τότε τα νέα είχε κάνει γνωστά η πρώην σύζυγος του ηθοποιού Κώστα Αρζόγλου, Έλενα Ακρίτα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, με την οποία η Aurora έχει πολύ καλή σχέση.

H Aurora κάνει τα δικά της επαγγελματικά βήματα στο θέατρο, κάτι που της αρέσει και τη γεμίζει πολύ. Όσο για τη δημοσιότητα; Σε συνέντευξή της από περίπου ένα χρόνο στην εκπομπή «Oh la la» είχε αποκαλύψει ότι τη φοβάται.

«Φοβάμαι τη διασημότητα. Την έχω ζήσει με τον πατέρα μου. Δεν μου αρέσει η προσοχή που μας δίνει ο οποιοσδήποτε. Μου αρέσει να είμαι κρυμμένη».

Η Marion έμενε στο Βέλγιο με τη μητέρα της μέχρι 17 ετών. Μετά ήρθε στην Ελλάδα γιατί της άρεσε η νοοτροπία.

Δείτε τι είχε πει στην συνέντευξή της στο βίντεο που ακολουθεί και μάθετε και τον λόγο που δεν έχει πάρει το επίθετο του πατέρα της Κώστα Αρζόγλου:



Δείτε φωτογραφίες της Aurora στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved