Νικήτας Αργυρόπουλος: Γνωρίστε καλύτερα τον 18χρονο γιο της Μαρίας Μπακοδήμου

Ο Νικήτας έκλεισε τα 18 και οι γονείς του δεν θα μπορούσαν να είναι χαρούμενοι για την ενηλικίωσή του!

Νικήτας Αργυρόπουλος: Γνωρίστε καλύτερα τον 18χρονο γιο της Μαρίας Μπακοδήμου

Ο Νικήτας Αργυρόπουλος είναι ο πρώτος καρπός του έρωτα της Μαρίας Μπακοδήμου και του Δημήτρη Αργυρόπουλου. Μαζί έχουν ακόμη έναν γιο, τον Άρη.

Η Μαρία παρουσίαζε το «Σαν στο σπίτι σας» με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, όταν αποκάλυψε ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. Μάλιστα εκείνη την περίοδο είχε φωτογραφηθεί και για το εξώφυλλο του περιοδικού Down Town όταν ήταν μόλις τριών μηνών.

Σε συνέντευξή της στο παρελθόν, είχε εξομολογηθεί στην Ελένη Μενεγάκη ότι στην πρώτη της εγκυμοσύνη και όταν κυοφορούσε τον Νικήτα, είχε παχύνει τόσο πολύ που η κοιλιά της ήταν σαν μπαλόνι.



Ο Νικήτας πλέον βρίσκεται στην Αγγλία για τις σπουδές του και όποτε του το επιτρέπει ο ελεύθερος χρόνος του, επισκέπτεται την αγαπημένη του Ελλάδα για να δει την οικογένειά του και τους φίλους του. Όταν ήρθε η στιγμή να φύγει από την Ελλάδα, η μητέρα του έγραψε στο Instagram: «Η στιγμη που έρχεται πριν καν καταλάβεις οτι πέρασαν 18 χρονια και το παιδί σου φεύγει απο το σπίτι για σπουδές και για να στήσει τη ζωή του με τις δικές του επιλογές . Πίσω απο τα χαμόγελα κρύβεται τεράστια συγκίνηση και πολλα δάκρυα για την άδεια φωλιά. Καλο ταξίδι σε ολα τα παιδια που αρχίζουν το δικό τους δρόμο . Σε αγαπάω Νικητα μου κι εχω να πω οτι “Καλα τα καταφέραμε μεχρι εδω” #family #lifegoals #youngdreams».

Γνωρίστε καλύτερα τον Νικήτα μέσα από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αλλά και η μητέρα του, στον δικό της.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved