Καζάκος-Μαρτζούκου: Μας δείχνουν τις υπέροχες γωνιές του σπιτιού τους & το πορτρέτο της Καρέζη

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος και η Ιωάννα Μαρτζούκου είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Καζάκος-Μαρτζούκου: Μας δείχνουν τις υπέροχες γωνιές του σπιτιού τους & το πορτρέτο της Καρέζη

Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν η Ιωάννα ανέλαβε να τον κάνει εξώφυλλο μαζί με τον πατέρα του Κώστα Καζάκο, όταν η ίδια ήταν Fashion Director στο περιοδικό Life&Style. Ένα μήνα μετά πήγε να τον δει μετά από παρότρυνση του φίλου του Κωνσταντίνου, Ιωσήφ Μαρινάκη και κάπως έτσι ξεκίνησε να γράφεται η δική τους ιστορία.

Η γνωριμία τους εξελίχθηκε σε αγάπη, σε ένα μεγάλο έρωτα, παντρεύτηκαν και απέκτησαν μαζί τον μονάκριβο γιο τους Ιάσονα.

Τόσο ο Κωνσταντίνος όσο και η Ιωάννα διατηρούν χαμηλό προφίλ γύρω από την προσωπική τους ζωή. Μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσιεύουν και οι δύο στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, δείχνουν μερικές φορές εκτός από τις επαγγελματικές τους στιγμές, στιγμές και από την καθημερινότητά τους, με την Ιωάννα να δημοσιεύει τις περισσότερες φορές φωτογραφίες διακόσμησης από τις υπέροχες γωνιές του σπιτιού τους, έτσι όπως τις έχει διακοσμήσει η ίδια.

Τελευταία φωτογραφία ήταν εκείνη με το πορτραίτο της αείμνηστης Τζένης Καρέζη. Μια γωνιά αφιερωμένη στην υπέροχη ηθοποιό του ελληνικού κινηματογράφου.

Όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς από τις φωτογραφίες, το χρώμα που κυριαρχεί στο σπίτι τους είναι το λευκό και το μαύρο, ενώ φαίνεται να έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην κλασσική διακόσμηση και τα κεριά.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί, φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved