Κατερίνα Παπουτσάκη: Δείτε φωτογραφίες από το εντυπωσιακό της σπίτι (pics)

Το σπίτι της είναι υπέροχο και αυτό που λέμε «χουχουλιάρικο»!

Κατερίνα Παπουτσάκη: Δείτε φωτογραφίες από το εντυπωσιακό της σπίτι (pics)

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο σύζυγός της, Παναγιώτης Πιλαφάς, έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, ένα ζεστό σπιτικό και περιμένουν και πώς και πώς να υποδεχτούν στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους!

Μετά από 6 χρόνια, θα γίνει ξανά μαμά και η χαρά της δεν κρύβεται! Η ίδια δημοσιεύει τακτικά φωτογραφίες της στο Instagram δείχνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους το πόσο απολαμβάνει την περίοδο της εγκυμοσύνης.

Μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στο Instagram, μας έδειξε και το όμορφο σπίτι της. Το σαλόνι της είναι αυτό που λέμε «χουχουλιάρικο» και ζεστό. Ιδανικό να φιλοξενήσει τους φίλους της, να φάνε, να παίξουν επιτραπέζια και να απολαύσουν τη θέα από τα μεγάλα παράθυρα.

Αυτό που μας άρεσε περισσότερο όμως, είναι η κουζίνα της. Μεγάλοι πάγκοι, αρκετές οικιακές συσκευές και «άπλα». Ιδανική κουζίνα για όσες γυναίκες και δη μαμάδες λατρεύουν να φτιάχνουν γλυκάκια και μπισκότα με τα μικρά τους.

Όσο για το δωμάτιο του γιου της Μάξιμου; Αν και το έχει διακοσμήσει με το δικό της γούστο, ο μικρός έχει φροντίσει να βάλει τη δική του «υπογραφή». Τι εννοούμε; Ο μικρός έχει κολλήσει αυτοκόλλητα στη συρταριέρα του, κάτι που έχουν κάνει (και κάνουν) όλα τα παιδιά στην ηλικία του.

Δείτε φωτογραφίες από το σαλόνι, την κουζίνα, την κρεβατοκάμαρα, το μπάνιο, το παιδικό δωμάτιο και το μπαλκόνι της στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved