Παπουτσάκη - Θεωνά: Δυο εγκυμονούσες με στυλ – Μάθετε τα μυστικά τους και πάρτε ιδέες (pics & vid)

Δύο εγκυμονούσες αποδεικνύουν περίτρανα πως ακόμα και με φουσκωμένη κοιλίτσα μία γυναίκα μπορεί να είναι κομψή και σικάτη!

Παπουτσάκη - Θεωνά: Δυο εγκυμονούσες με στυλ – Μάθετε τα μυστικά τους και πάρτε ιδέες (pics & vid)

Ο λόγος για την Κατερίνα Παπουτσάκη και την Τζένη Θεωνά, δύο εγκυμονούσες με διαφορετικό στυλ αλλά και οι δυο παραμένουν κοκέτες ακόμα και τώρα που είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη!

Και μπορεί η περίοδος της εγκυμοσύνης να είναι αρκετά δύσκολη για μια γυναίκα, μιας και πρέπει να αλλάξει την γκαρνταρόμπα της, επιλέγοντας άνετα και ταυτόχρονα εντυπωσιακά ρούχα, όμως οι δυο γνωστές ηθοποιοί δείχνουν πως υπάρχουν ρούχα που μπορούν μία γυναίκα ακόμα και με φουσκωμένη κοιλίτσα να την κάνουν να νιώσει όμορφη και σέξι.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη περιμένοντας τον δεύτερο γιο και έχοντας πάρει 10 κιλά μέχρι στιγμής στον έβδομο μήνα, επιλέγει να φορά στις εξόδους της ως επί το πλείστον φορέματα που την κολακεύουν. Επιλέγει αέρινα φορέματα με έντονο ντεσέν, boho, σικ και glam φορέματα και διατηρεί το άψογο στυλ της!

Η Κατερίνα είχε αναφέρει: «Είμαι στον 7ο μήνα. Κιλά έχω πάρει πάρα πολλά. Αλλά δεν πειράζει. Θα τα χάσω. Το κρύβω καλά. Αυτή τη φορά θα ήθελα να επισπεύσω το χάσιμο των κιλών. Αλλά δεν είναι προτεραιότητα. Προτεραιότητα είναι να είμαι εκεί για το μωρό»!

Από την άλλη η Τζένη Θεωνά η οποία περιμένει το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της από τον Δήμο Αναστασιάδη έχει ένα διαφορετικό στυλ! Στην καθημερινότητά της επιλέγει να φορά φαρδιά πουλόβερ με έντονα χρώματα και κολάν! Όμως στις εξόδους της, τολμά και βάζει glittery φόρεμα αλλά πάντα σε αμπίρ γραμμή και εντυπωσιάζει 100% με την εμφάνισή της τους πάντες.

Ποιος είπε λοιπόν κορίτσια ότι δεν μπορούμε να είμαστε στιλάτες και μοντέρνες ακόμα και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης; Πάρτε μία γεύση από τις στυλιστικές προτιμήσεις της Κατερίνας Παπουτσάκη και της Τζένης Θεωνά!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved