Βαλέρια, Λάουρα, Μαρίνα: Η υπέροχη σχέση των κοριτσιών της Ελένης Μενεγάκη μέσα από φωτογραφίες

Έχετε δει τις κόρες της Ελένης Μενεγάκη;

Βαλέρια, Λάουρα, Μαρίνα: Η υπέροχη σχέση των κοριτσιών της Ελένης Μενεγάκη μέσα από φωτογραφίες

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να έχει μια μικρή αδυναμία στον μονάκριβο γιο της, Άγγελο, δεν μπορεί να κρύψει και την αγάπη της για τις κόρες της, Λάουρα, Βαλέρια και Μαρίνα.

Η αγαπημένη μας παρουσιάστρια, τρία χρόνια μετά τη γέννηση του γιου της, έφερε στον κόσμο την πρώτη της κόρη, Λάουρα, που σήμερα είναι 14 ετών και το 2008 έφερε στον κόσμο τη Βαλέρια που σήμερα είναι 11 ετών. Παιδιά που απέκτησε από το γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο.

Εκτός από αυτά τα παιδιά όμως, η Ελένη Μενεγάκη το 2015, έφερε στον κόσμο τη μικρή Μαρίνα, καρπό του έρωτά της, με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Οι κόρες της για εκείνη -όπως άλλωστε και ο γιος της Άγγελος- είναι η προτεραιότητά της. Φροντίζει να αφιερώνει όλο τον ελεύθερο χρόνο της σε εκείνες και να περνά στιγμές που θα τις έχουν για πάντα στη μνήμη τους.

Τα τρία κορίτσια έχουν μια υπέροχη σχέση μεταξύ τους. Αυτό άλλωστε φαίνεται και από τις λίγες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς η Ελένη Μενεγάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Αν και φροντίζει να κρύβει τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, μπορεί κανείς να καταλάβει ότι τα κορίτσια είναι δεμένα μεταξύ τους.

Οι μεγαλύτερες κόρες της, Λάουρα και Βαλέρια προσέχουν και φροντίζουν αρκετά τη μικρή Μαρινούλα, ενώ η μικρή Μαρίνα φαίνεται να απολαμβάνει την προσοχή, τα χάδια και τα παιχνίδια με τις μεγαλύτερες αδερφές της. Όσο για το σε ποια μεγαλύτερη αδερφή της έχει αδυναμία; Σύμφωνα και με τις φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω, θα παρατηρήσετε ότι η Μαρίνα -μάλλον- έχει μια μικρή αδυναμία στη Βαλέρια.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί, φωτογραφίες των τριών αδελφών έτσι όπως τις έχει δημοσιεύσει η Ελένη Μενεγάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και που φαίνεται η υπέροχη σχέση που έχουν μεταξύ τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved