Ελένη Μενεγάκη: Όλα όσα έχει εξομολογηθεί για την κόρη της Λάουρα (pics&vid)

Στις 9 Φεβρουαρίου η Λάουρα θα κλείσει τα 14!

Ελένη Μενεγάκη: Όλα όσα έχει εξομολογηθεί για την κόρη της Λάουρα (pics&vid)

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Ελένη Μενεγάκη έχει μιλήσει για την κόρη της Λάουρα κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, είτε αποκαλύπτοντας κάποια στοιχεία του χαρακτήρα της μεγαλύτερης κόρης της, είτε κάποια όμορφα στιγμιότυπα από τις κοινές τους στιγμές στο σπίτι.

Η αλήθεια είναι ότι οι τηλεθεάτριες και φανατικές θαυμάστριες της Ελένης Μενεγάκη, λατρεύουν να ακούν από την παρουσιάστρια, ιστορίες από την καθημερινότητά της.

Ας θυμηθούμε για παράδειγμα την ημέρα που η αγαπημένη μας Ελένη, αποκάλυψε το μεγάλο ταλέντο και την αγάπη της Λάουρας για τη μαγειρική και τα γλυκά. «Η Λάουρα ξεκίνησε φέτος να φτιάχνει γλυκά… Δεν ξέρω πως. Το παιδί μόνο του ξεκίνησε και του αρέσει να μπαίνει στην κουζίνα και της είπα χθες "έλα να φτιάξουμε μαζί σαλατούλα"».

Εκτός από αυτό το περιστατικό όμως, η Ελένη μίλησε για τη Λάουρα όταν η κάμερα την τσάκωσε στην πρεμιέρα του «Ερωτευμένου Σαίξπηρ» με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο: «Η Λάουρα πάει Τρίτη Γυμνασίου. Είναι πια 14 χρονών. Μεγάλωσε, ήθελα πολύ να τη δούμε μαζί αυτή την παράσταση και ήταν νωρίς η παράσταση και μας προέκυψαν όλα πολύ όμορφα και ήρθαμε… και χαίρομαι που είμαστε εδώ. Με την κόρη όχι δεν κάνουμε παρέα σαν δύο φίλες, ούτε και με τον γιο μου που είναι μεγαλύτερος, είναι πάντα τα παιδάκια μου, αλλά όσο μεγαλώνει μπαίνουμε και σε ένα άλλο κομμάτι σχέσης, μιας και είμαστε κορίτσια ναι…Η Λάουρα με ρώτησε τι να φορέσει γιατί δεν έχει πάει ποτέ σε πρεμιέρα παράστασης…»!



Η Ελένη Μενεγάκη όποτε μιλά για τα παιδιά της συγκινείται, ειδικά όταν ανακαλύπτει το πόσο έχουν μεγαλώσει και με αφορμή την παραπάνω έξοδό της, που όπως αποκάλυψε ήταν η καλύτερη έξοδός της επειδή είχε δίπλα της τη Λάουρα είπε: «Έβλεπα χθες την κόρη μου και δεν το πίστευα! Χριστέ μου πότε την είχα στην κοιλιά μου και πότε μεγάλωσε… Θεέ μου, είναι το παιδί μου… δεν το πίστευα. Λέω πότε πήγαινα στις θεατρικές παραστάσεις και ήταν στην κοιλιά μου και τώρα ίδιο μπόι να προχωράμε μαζί. Είναι το παιδί μου! Τρελάθηκα! Ήταν η καλύτερη έξοδός μου τα τελευταία χρόνια… Με έχει φτάσει. Έχουμε έναν πόντο διαφορά και της λέω συνέχεια "Έχουμε το ίδιο ύψος" και μου λέει "όχι ακόμα μαμά" και της λέω "Παιδί μου για έναν πόντο, μην το κάνουμε θέμα!"».



Φαίνεται πώς μαμά και κόρη έχουν μια υπέροχη σχέση. Σχέση που η Ελένη θαυμάζει. Η μία βρίσκεται στο πλευρό της άλλης και η μία στηρίζει την άλλη ή την βοηθάει. Όπως για παράδειγμα τη μέρα που η Λάουρα βοήθησε την μαμά της να κάνει το πρώτο Insta Story στο Instagram. Η παρουσιάστρια είχε πει τότε στο πλατό της εκπομπής: «Δε σας έκανε εντύπωση που ανέβασα story στο instagram, ενώ δεν ξέρω; Ούτε ξέρω να το κάνω, το ξέχασα. Είπα στη Λάουρα "Βοήθα παιδί μου τη μανούλα να κάνει δύο καινούργια πράγματα.."».



Όπως όλες οι μαμάδες, έτσι και η Ελένη Μενεγάκη νιώθει μεγάλη ευτυχία και περηφάνια βλέποντας τα παιδιά της να μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα και με κάθε αφορμή αναπολεί το παρελθόν και το πώς ήταν τα παιδιά της, όταν ήταν ακόμη μικρά.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί, φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει με την κόρη της Λάουρα!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved