Ιωάννα Τούνη: «Είμαι κομμάτια…» - Η δημόσια εξομολόγηση και το μήνυμα σε όλες τις μαμάδες

Για ακόμα μια φορά η γνωστή influencer δεν μάσησε τα λόγια της ούτε ωραιοποίησε καταστάσεις

Ιωάννα Τούνη: «Είμαι κομμάτια…» - Η δημόσια εξομολόγηση και το μήνυμα σε όλες τις μαμάδες

Όσοι ακολουθούν την Ιωάννα Τούνη στα social media - και είναι πολλοί – γνωρίζουν ότι είναι συνεχώς υπ ατμόν. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις πολλές, τα ταξίδια επίσης πολλά και η καθημερινότητά της κάτι περισσότερο από γεμάτη.

Για ορισμένους είναι μια ζωή…τέλεια, εξ ου και πολλές φορές, έχει δεχτεί όχι μόνο πικρόχολα σχόλια αλλά και σκληρή κριτική για επίδειξη πλούτου.

https://www.instagram.com/p/C4WA-lIIzaU/

Όμως, η Ιωάννα Τούνη δεν «στέκεται» σε αυτού του είδους τα σχόλια ή τα αντικρούει με την αλήθεια της.

Όπως χθες, που σε insta story θέλησε να βάλει ορισμένα πράγματα στη θέση τους και να στείλει ένα μήνυμα σε όλες τις μαμάδες που αναρωτιούνται για τα ταξίδια αλλά και τις απαιτήσει της καθημερινότητας.

Παραδέχτηκε λοιπόν αυτό που λίγο πολύ όλοι γνωρίζουμε : δεν είναι όλα πάντα όπως φαίνονται.

https://www.instagram.com/p/C8KjVlIIVar/

Η Ιωάννα Τούνη είπε πως διανύει μια περίοδο πίεσης τώρα που μεγαλώνει ο γιος της.

«Είμαι κομμάτια. Αυτό συζητούσα χθες με τους φίλους μου και με τον Δημήτρη. Νιώθω το τελευταίο διάστημα – ο Πάρης είναι τώρα 17 μηνών – ότι δεν μπορώ να απολαύσω τίποτα. Όπου και να είμαι θα είμαι με ένα άγχος και μια έγνοια ότι είμαι εκεί και κάπως σαν να μην το ζω κιόλας και να τρέχω συνέχεια. Είμαι πάρα πολύ κουρασμένη», ανέφερε μεταξύ άλλων.

https://www.instagram.com/p/C7hQivrIY6z/

Στη συνέχεια η Ιωάννα Τούνη απάντησε στις μητέρες πως ούτε η ίδια μπορεί να απολαύσει τις στιγμές με τον γιο της ενώ παραδέχτηκε πώς περνάει μία φάση περίεργη.

touni-ioanna.jpg

Είπε χαρακτηριστικά: « Στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλες τις μαμάδες...Θέλω να σας πω συμπεθέρες μου ότι όλες έχουμε τα ups & downs μας... Ξέρω ότι φαίνομαι φουλλλ δραστήρια, και ότι τα καταφέρνω με το μωρό και είμαι παντού, και δουλεύω και ταξιδεύω και και και...Αλλά η αλήθεια είναι πώς περνάω μια από τις πιο πιεστικές και δύσκολες φάσεις της ζωής μου...νιώθω ότι ενώ τρέχω φουλ, είμαι ανεπαρκής...δεν απολαμβάνω τίποτα, δεν τα καταφέρνω όσο καλά θα ήθελα...και είμαι εντελώς πελαγωμένη! Απλά ήθελα να σου θυμίσω ότι δεν είσαι η μόνη που έχει όλα αυτά τα συναισθήματα...Και να σου δώσω μεγάλο φιλί».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved