Ιωάννα Τούνη: Ο γιος της τρώει στην εντυπωσιακή και ολόλευκη κουζίνα του σπιτιού

Ο Πάρης κάθεται στο παιδικό καρεκλάκι φαγητού φορώντας σαλιάρα.

Ιωάννα Τούνη: Ο γιος της τρώει στην εντυπωσιακή και ολόλευκη κουζίνα του σπιτιού

Η Ιωάννα Τούνη για ακόμα μια φορά,μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στιγμές με τον μοναχογιό της.

Αυτή τη φορά απαθανάτισε τον Πάρη την ώρα που έτρωγε στην κουζίνα. Όπως βλέπετε, ο μικρός κάθεται στο καρεκλάκι φαγητού, φοράει τη σαλιάρα του ενώ υπολείμματα φαγητού υπάρχουν στο πάτωμα.

Προφανώς και δεν περνά απαρατήρητη η ολόλευκη και μίνιμαλ κουζίνα, με τα ψηλά ντουλάπια και τις inox συσκευές.

touni-gios-stin-kouzina.jpg

Η συγκεκριμένη κουζίνα είναι στο σπίτι που έχει η influencer στη Θεσσαλονίκη καθώς τις περίπου μισές μέρες του μήνα, βρίσκεται στη συμπρωτεύουσα για επαγγελματικούς λόγους.

To λευκό είναι το χρώμα που κυριαρχεί γενικά στο σπίτι της γι΄αυτό κι επέλεξε και αντίστοιχο στολισμό για το χριστουγεννιάτικο δέντρο της.

j.touni-me-gio1.jpg

Λευκή όμως είναι και η κρεβατοκάμαρά της στην οποία φωτογραφήθηκε στο παρελθόν με τον γιο της γράφοντας: «Χαμογελάει ο μικρός μου φαφούτης & εγώ λιώνωωωωω🫠💚 Πόσο γρήγορα μεγαλώνει το μωράκι μου & πόσο ΣΟΚ πρωτόγνωρα συναισθήματα νιώθω για το Νούνι μου…»

Η κουζίνα του σπιτιού στην Αθήνα

Σε αντίθεση με το σπίτι στη Θεσσαλονίκη, η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου επέλεξαν πιο γήινες αποχρώσεις για τη διακόσμηση του σπιτιού τους στην Αθήνα.

Σε παλιότερη ανάρτησή της είχε φωτογραφηθεί στο πάσο της κουζίνας η οποία είναι μεγάλη και μοντέρνα, με μαύρες οικιακές συσκευές.

Η μητρότητα

Η γνωστή influencer πολλές φορές μέσα από τoυς λογαριασμούς της στα social μοιράζεται όλα όσα βιώνει ως νέα μαμά και παροτρύνει όλες τις μαμάδες να κάνουν πράγματα με τα παιδιά τους.

Σ’ ένα από τα πολλά βίντεο που ανεβάζει, παρακινούσε τις μαμάδες να μη μένουν στο σπίτι επειδή το παιδί τους είναι μικρό ή γιατί σκέφτονται ότι μπορεί να κλάψει και να ενοχλήσει τους τριγύρω. «Είναι μωρά και μπορούν να κλάψουν και να κάνουν διάφορα απρόοπτα, αλλά that’s life. Δεν θέλω να κλείνεστε στο σπίτι. Πάρτε το μωρό σας και πηγαίνετε παντού», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Τούνη.

j.touni-me-gio.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved