Ιωάννα Τούνη: Τι κάνει ο γιος της όταν ταξιδεύουν μαζί με το αεροπλάνο

«Αν με πετύχετε σε πτήση, λογικά θα είμαι κάπως έτσι», σχολίασε με χιούμορ η γνωστή influencer.

Ιωάννα Τούνη: Τι κάνει ο γιος της όταν ταξιδεύουν μαζί με το αεροπλάνο

Η Ιωάννα Τούνη ταξιδεύει πολύ συχνά στη Θεσσαλονίκη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Και φυσικά έχει πάντα μαζί τον γιο της.

O Πάρης είναι πλήρως εξοικειωμένος με το αεροπλάνο με τόσα ταξίδια που έχει κάνει. Κάθεται στην αγκαλιά της μαμάς του και παίζει μαζί της. Για την ακρίβεια, ενθουσιάζεται να πειράζει τη μαμά του στο πρόσωπο με τα χεράκια του.

touni-me-gio-sto-aeroplano.jpg

Της πιάνει τη μύτη, τα μάγουλα, τα μάτια.

touni-me-gio-sto-aeroplano1.jpg
touni-me-gio-sto-aeroplano2.jpg

« Αν με πετύχετε σε πτήση, λογικά θα είμαι κάπως έτσι», σχολίασε η επιχειρηματίας σε insta stories που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram πριν μερικές ώρες.

Μεταξύ των αναρτήσεων ήταν ακόμα μία με τον γιο της, μπροστά από το απίθανα στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, για να αποτρέψει τον κίνδυνο ατυχήματος, τοποθέτησε γύρω από το δέντρο πλεξιγκλάς.

touni-dentro.jpg

« Ήξερα εγώ γιατί έκανα το πλεξιγκλάς» σχολίασε η Ιωάννα Τούνη, δείχνοντας με βελάκι τον γιο της που προσπαθούσε να φτάσει τα στολίδια του δέντρου.

Χριστουγεννιάτικο δέντρο: Τι να προσέχετε όταν έχετε στο σπίτι μικρά παιδιά

Πώς θα αποτρέψετε τα μικρά παιδιά από το να τραβούν τις μπάλες από το δέντρο ή να πιάνουν τα φωτάκια και γενικά να αποφευχθούν δυσάρεστα απρόοπτα;

Όπως αναφέρει η Katie Oliveira da Silveira οι εναλλακτικές που έχετε είναι οι εξής:

Περιφράξτε το

Δημιουργήστε ένα προστατευτικό φράχτη γύρω από το δέντρο έτσι ώστε να μη μπορεί να το πλησιάσει. Επίσης, μπορείτε να τοποθετήσετε κουτιά μεγάλα ώστε να μπορεί να παίζει αν θέλει με αυτά.

Στολίστε ένα μικρότερο δέντρο

Αντί να έχετε ένα μεγάλο δέντρο, φέτος επιλέξτε ένα πιο μικρό και τοποθετήστε το σε σημείο που δεν έχει πρόσβαση το παιδί.

Στολίστε το μισό δέντρο

Αισθητικά μπορεί να μην είναι ό, τι καλύτερο, όμως διακοσμώντας το πάνω μισό του δέντρου, μειώνετε σημαντικά τις πιθανότητες ενός ατυχήματος. Επίσης, μπορείτε να το στολίσετε με μπάλες ή στολίδια που έχετε φτιάξει με χαρτί και είναι πιο ασφαλή για τα παιδιά ( αρκεί να μην τα βάλει στο στόμα).

Στολίδια

Χρησιμοποιείστε στολίδια που είναι ακίνδυνα για τα παιδιά, αποφεύγοντας τις γιρλάντες και τις γυάλινες μπάλες.

Φωτάκια

Δέντρο χωρίς φωτάκια δεν γίνεται, όμως πρέπει να είστε προσεκτικοί έτσι ώστε να μην τα φτάνει το παιδί και φυσικά να μην έχει πρόσβαση στην πρίζα.

Μην ξεχνάτε να στερεώσετε καλά το δέντρο έτσι ώστε ακόμα κι αν το μωρό τραβήξει ένα στολίδι ή το κλαδί να μη φύγει από τη θέση του και το πλακώσει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved