Ιωάννα Τούνη: «Αποκτούμε νέα skills» - Η ανάρτηση με τον Πάρη

Ο Πάρης αρχίζει να ανακαλύπτει διάφορα ενδιαφέροντα πράγματα μέσα στο σπίτι.

Ιωάννα Τούνη: «Αποκτούμε νέα skills» - Η ανάρτηση με τον Πάρη

Ο γιος της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου είναι ενός έτους.

Είναι στην ηλικία που τα περισσότερα παιδιά αρχίζουν να περπατούν και να θέλουν να εξερευνήσουν τα πάντα γύρω τους.

Η επιχειρηματίας φροντίζει να έχει ο γιος της όσα περισσότερα ερεθίσματα μπορεί, και τα παιχνίδια είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή. Αλλά ως γνωστόν, τα παιδιά ενθουσιάζονται με πράγματα απλά και καθημερινά.

touni-gios-stin-kouzina.jpg

Όπως για παράδειγμα, με τους διακόπτες και τις πρίζες που ασκούν μια γοητεία στα παιδιά εξ ου και οι γονείς βάζουν προστατευτικά.

Ο Πάρης λοιπόν "ανακάλυψε" τους διακόπτες και τα ...μαγικά που κάνουν με το φως.

gios-touni-paizei-me-prizes.jpg

Η επιχειρηματίας απαθανάτισε τον γιο της καθώς προσπαθούσε να φτάσει τον διακόπτη σχολιάζοντας: «Αποκτούμε νέα skills. Σας έχω πει ότι η δική μου πρώτη λέξη ήταν «άναψε» επειδή η μαμά μου με έβαζε να παίζω με τα φώτα μπαίνοντας στο σπίτι;»

Η βοήθεια από την πεθερά

Ως γνωστόν η Ιωάννα Τούνη μεγαλώνει μαζί με τον σύζυγό της το παιδί τους, χωρίς τη βοήθεια τρίτου προσώπου καθώς οι γονείς τους δεν μένουν στην Αθήνα. Όταν λοιπόν έχουν βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη. Αυτές τις μέρες λοιπόν η μητέρα του Δημήτρη Αλεξάνδρου ήρθε από την Πάτρα και η γνωστή influencer είναι χαρούμενη. Σε βίντεο που ανέβασε στο instagram, μιλά για την άφιξη της πεθεράς της αλλά και την επιθυμία της να απολαύσει με τον σύντροφό της μια βραδινή έξοδο, κάτι που έχει καιρό να συμβεί.

«Έχει έρθει από προχθές η πεθερά από Πάτρα, η κυρία Μαρία και με έχει σώσει. Μπορώ να κάνω τα meetings μου πιο ελεύθερα, σήμερα πήγα προπόνηση μόνη μου. Δεν ξέρω πόσο θα μείνει, ελπίζω μέχρι το Σαββατοκύριακο για να πάω καμιά βόλτα με τον Δημήτρη, να χορέψουμε και να πιούμε. Λέω εγώ τον καημό μου τώρα, δεν πειράζει», είπε η επιχειρηματίας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved