Το συγκινητικό γράμμα της Jennifer Garner στις δασκάλες των παιδιών της

Ένα συγκινητικό ευχαριστήριο γράμμα γεμάτο με ευγνωμοσύνη.

Μαργαρίτα Νικολάου
Το συγκινητικό γράμμα της Jennifer Garner στις δασκάλες των παιδιών της

Μην αγοράσετε δώρο στη δασκάλα των παιδιών σας - Γράψτε ένα γράμμα σαν αυτό που έγραψε η Jennifer Garner για τις δασκάλες και τους δασκάλους των δικών της παιδιών.

Jennifer Garner: Πώς ήταν ως μαμά την πρώτη φορά

«Μια μικρή ευγνωμοσύνη για το υπέροχο οικογενειακό μας δημοτικό σχολείο στο τέλος των 13 ετών και σε όλους τους εκπαιδευτικούς: σας ευχαριστώ που κάνετε αυτό που κάνετε. ♥️ Και συγχαρητήρια σε όλες τις μαμάδες εκεί έξω με τα παιδιά να περνούν από τη μια φάση στην άλλη», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής της.

https://www.instagram.com/p/C7NhJ-PRiM9/

Η Jennifer Garner έχει τρία παιδιά. Δυο κόρες, τη Violet, 18 ετών και τη Seraphina, 15 ετών, καθώς επίσης και έναν γιο, τον Samuel, 12 ετών. Παιδιά που απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, Ben Affleck.

Στο γράμμα της έγραψε:

«Αγαπημένοι Δάσκαλοι,

Σας ευχαριστώ που φροντίσατε τα παιδιά μου μαζί με εμένα, που τους δέσατε τα κορδόνια των παπουτσιών τους και τους κρατήσατε από τα χέρια. Σας ευχαριστώ που τα επιπλήξατε όταν έπρεπε και που τους προσφέρατε περισσότερες αγκαλιές, από όσες μπορεί να λάβει ένα παιδί στη ζωή του. Σας ευχαριστώ για όλη τη σκληρή δουλειά που κάνατε, που τα μάθατε να έχουν υψηλές προσδοκίες, που τα διδάξατε την ταλαιπωρία και τη χαρά της ανοχής της απογοήτευσης.

Σας ευχαριστώ που επιλέξατε την εκπαίδευση και γίνατε δάσκαλοι και καθηγητές και που κάνετε τη δουλειά σας με πάθος. Είμαι βέβαιη ότι οι απαιτήσεις και οι απογοητεύσεις της τάξης μπορούν να θολώσουν την αποστολή πίσω από τη θέση σας, αλλά τι πιο ευγενικό από το να διδάσκετε παιδιά -- όχι πολλά, όσο μπορώ να πω.

Σας ευχαριστώ που υπήρξατε ένα ασφαλές καταφύγιο για την οικογένειά μου. Ο κόσμος είναι πολύς για οποιονδήποτε και τόσα πολλά παιδιά παλεύουν με πραγματικές απώλειες και δυσκολίες που είναι εγωιστικό να θέλεις περισσότερα για παιδιά που έχουν σχεδόν τα πάντα. Αλλά ήθελα να έχουν τα τρία μου έναν ασφαλή χώρο όπου θα μπορούσαν να επικεντρωθούν στην παιδικότητά τους και κάπου όπου η εκπαίδευση και ο χαρακτήρας θα είχαν προτεραιότητα.

Σας ευχαριστώ για αυτά τα 13 χρόνια. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ την οικογένειά μας να βρίσκεται κάπου αλλού. Με βαθύ σεβασμό και απεριόριστη εκτίμηση και ευγνωμοσύνη, Τζεν».

https://www.instagram.com/p/C8KffmJva0Z/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved