Η Jennifer Garner δίνει στις κόρες της τις καλύτερες συμβουλές ομορφιάς

Oι συμβουλές ομορφιάς που δίνει η Jennifer Garner στις κόρες της θα ενθουσιάσει κάθε μαμά. 

Η Jennifer Garner δίνει στις κόρες της τις καλύτερες συμβουλές ομορφιάς
Instagram / jennifer.garner

Η ηθοποιός Jennifer Garner μίλησε για τις συμβουλές ομορφιάς που δίνει στις δύο έφηβες κόρες της, τη Violet και τη Seraphina.

Ειδικότερα, σε πρόσφατη συνέντευξή στο Harper's Bazaar , η διάσημη μαμά, μετά από σχετική ερώτηση αποκάλυψε τις συμβουλές ομορφιάς προς τις κόρες της.

«Η δική μου συμβουλή ομορφιάς είναι πάντα η ίδια: Να κοιτάζεστε λιγότερο στον καθρέφτη, να έχετε λιγότερη εμμονή (με τον καθρέφτη) και να κοιτάζετε γύρω σας για να δείτε για ποιον σκοπό θα μπορούσατε να αξιοποιήσετε τον χρόνο σας».

https://www.instagram.com/p/Cf2crMqps4l

Η Jennifer Garner έχει δύο έφηβες κόρες, τη Violet, 16 ετών και τη Seraphina, 13 ετών, τις οποίες μεγαλώνει μαζί με τον γιο της, Samuel Garner Affleck.

«Όλοι κοιτάζουμε τα πρόσωπά μας περισσότερο από ό,τι συνήθιζαν οι άνθρωποι στο παρελθόν και αυτό δεν κάνει καλό σε κανέναν. Έχετε εμμονή με τις αλλαγές ή το πώς να διορθώσετε κάτι στο πρόσωπό σας», πρόσθεσε επίσης στην συνέντευξή της.

Ακούγεται τόσο απλό και ίσως αυτονόητο αλλά σε μια εποχή που τα social media – κυρίως – προβάλλουν μια τέλεια εικόνα της γυναίκας είναι δύσκολο τα νεαρά κορίτσια να μην επηρεαστούν.

«Μη νομίζεις ότι επειδή είσαι 37 πρέπει να «πειράξεις» το πρόσωπό σου. Δεν χρειάζεται να φοράς τόσο πολύ μακιγιάζ», είπε χωρίς να παραλείψει να αναφερθεί στην πίεση που νιώθουν οι γυναίκες για να δείχνουν τέλειες.

https://www.instagram.com/p/CfanvN6gaZb

«Η συμβουλή μου είναι να κοιτάτε λιγότερο τον καθρέφτη και να είστε προσεκτικές όταν πρόκειται να κάνετε οτιδήποτε στο πρόσωπό σας. Να είστε απίστευτα συνετές και να περιμένετε όσο το δυνατόν περισσότερο για να …προσθέσετε το οτιδήποτε».

Δεν είναι η πρώτη φορά που δίνει ανάλογες συμβουλές. Το 2021, η Garner είχε μιλήσει επίσης για εκείνες τις στιγμές που λίγο πολύ όλες αισθανόμαστε όχι και τόσο καλά με τον εαυτό μας.

«Όταν αρχίσετε να γίνεστε εξαιρετικά επικριτικοί με τον εαυτό σας, κάντε κάτι καλό για κάποιον άλλον, πηγαίνετε να γυμναστείτε ή απλώς μιλήστε και μη το κρατάτε μέσα σας», ήταν η συμβουλή της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved