Jennifer Garner: Πώς ήταν ως μαμά την πρώτη φορά

« Ήμουν ένας εφιάλτης για όλους γύρω μου», είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η ηθοποιός. 

Jennifer Garner: Πώς ήταν ως μαμά την πρώτη φορά

Η Jennifer Garner σε θερμοκήπιο με λαχανικά.

Instagram /jennifer.garner

Η Jennifer Garner , 51 ετών, είναι μητέρα τριών παιδιών που απέκτησε με τον Ben Affleck: του Samuel, 11 ετών, της Seraphina, 14 ετών και της Violet, 17 ετών.

Η διάσημη ηθοποιός γενικά διατηρεί χαμηλό προφίλ αποφεύγοντας την υπερέκθεση. Στον λογαριασμό της στο Instagram με πάνω από 14 εκατ. followers μπορεί κανείς να δει βίντεο και φωτογραφίες από την καθημερινότητά της αλλά όχι των παιδιών της.

https://www.instagram.com/p/CqGLjKlJcn4

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Allure , η 51χρονη ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων και για το πώς ήταν ως μητέρα την πρώτη φορά. Παραδέχτηκε με ειλικρίνεια ότι ήταν ένας εφιάλτης για όλους γύρω της.

«Η μεγάλη μου κόρη δεν είχε τη βολή της. Δεν μπορούσε να έχει μια ελεύθερη σκέψη - ήμουν συνεχώς πάνω της. Ήμουν ένας εφιάλτης για όλους γύρω μου», ανέφερε χαρακτηριστικά προσθέτοντας: «Τα παιδιά σας θα καταλάβουν πραγματικά ποιοι είναι και τι είναι όταν μεγαλώσουν…».

Η ίδια έχει εμπιστοσύνη στα παιδιά της αλλά ως μητέρα τους δεν επικροτεί κάθε συμπεριφορά τους. «Εμείς δεν μεγαλώσαμε έχοντας όλη την προσοχή πάνω μας όπως συμβαίνει στα παιδιά μας», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Στην ίδια συνέντευξη η Jennifer Garner αποκάλυψε επίσης ότι γνώριζε από μικρή ότι ήθελε να γίνει μαμά.

https://www.instagram.com/p/Chtd0oOg13D

«Πραγματικά θα μπορούσα να είμαι μητέρα με οποιονδήποτε τρόπο. Θα μπορούσα να είχα υιοθετήσει, να είχα γίνει ανάδοχη μητέρα, αλλά δεν υπήρχε αμφιβολία ότι θα γινόμουν μαμά. Εννοώ, ήμουν το παιδί που είχε μαζί του την κούκλα όπου κι αν πήγαινα».

Η σταρ του "13 Going On 30" είχε αποκαλύψει στο Today ότι δεν έχει αφήσει κανένα από τα παιδιά της να έχει λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Είπα στα παιδιά μου: «δείξτε μου άρθρα που αποδεικνύουν ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι καλά για τους εφήβους και μετά θα το συζητήσουμε. Βρείτε επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν ότι όσα λέω δεν ισχύουν κι ότι τα social είναι καλά για τους εφήβους. Η μεγάλη μου κόρη είναι ευγνώμων, γι' αυτό».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved