Η εγγονή του Νίκου Πορτοκάλογλου κυνηγά χρωματιστές σαπουνόφουσκες - Η υπέροχη φώτο

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου δημοσίευσε μετά από καιρό φωτογραφία με την εγγονή του.

Η εγγονή του Νίκου Πορτοκάλογλου κυνηγά χρωματιστές σαπουνόφουσκες - Η υπέροχη φώτο

instagram @nikosportokaloglou 

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου από το 2021 έγινε παππούς. Η κόρη του, Θάλεια, έφερε στον κόσμο την κόρη της και κάπως έτσι ο γνωστός τραγουδοποιός έγινε ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο. «Είμαι ένας τυχερός άνθρωπος που έχει αποκτήσει πλέον τρεις κόρες. Γιατί η κόρη της κόρης μου είναι δυο φορές κόρη», είχε γράψει κάτω από τη φωτογραφία που ανακοίνωνε την άφιξη της μικρούλας.

portokaloglou-eggoni.jpg

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου αγκαλιά με την νεογέννητη εγγονή του instagram @nikosportokaloglou

Έκτοτε, αν και κρατά χαμηλό προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε ό,τι έχει να κάνει με την οικογένειά του, έχει αναρτήσει μερικές φωτογραφίες με την εγγονή του.

https://www.instagram.com/p/CtYxUXeIZEC/

Τελευταία φορά που δημοσίευσε φωτογραφία της ήταν τον Μάρτιο, που η μικρή στεκόταν στο παράθυρο του σαλονιού φορώντας φούστα και κορδέλα στα μαλλιά της Minnie Mouse.

https://www.instagram.com/p/C4pmPMnoGWN/

Αυτή τη φορά έδειξε τη μικρή Θάλεια να κυνηγά χρωματιστές σαπουνόφουσκες στο Πήλιο, φωτογραφία που δείχνει την αθωότητα ενός παιδιού.

«Κυνηγώντας χρωματιστές σαπουνόφουσκες!🌸#soapbubbles #girl #joy #mouresi #pelion #greece»

nikosportokaloglou_eggoni-thaleia9.jpg

instagram @nikosportokaloglou


Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Μαρίνα Κατσιώτη έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, τη Θάλεια και τον Λευτέρη που έχουν 11 χρόνια διαφορά μεταξύ τους. Ο γάμος της κόρης του έλαβε χώρα στο Πήλιο το 2018, ενώ ο 25χρονος γιος του, που συστήνεται ως Lefty, ακολουθεί τον μουσικό δρόμο που χάραξε ο ίδιος.

https://www.instagram.com/p/CtoD1uHrJNX/

Η διασκευή του Baby Shark για την εγγονή του

Για χάρη της Θάλειας ο Νίκος Πορτοκάλογλου για χάρη της εγγονής τους διασκεύασε το πιο γνωστό και αγαπητό παιδικό τραγούδι, κάνοντάς το πιο ροκ.

«Παίζοντας με τον γιο μου το αγαπημένο τραγούδι της εγγονής μου, Baby shark. Καλημέρα σας! 😎♥️🥁🎶🦈#fatherandson #babyshark #fun», έγραψε στο Facebook όπου στο βίντεο φαίνεται ο ίδιος με τον γιο του να «ροκάρουν» το Baby Shark με ντραμς και ηλεκτρική κιθάρα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved