Νίκος Πορτοκάλογλου: Φωτογραφίζει τη γυναίκα του και την εγγονή του

Μια τρυφερή φωτογραφία δημοσίευσε ο γνωστός τραγουδοποιός.

Νίκος Πορτοκάλογλου: Φωτογραφίζει τη γυναίκα του και την εγγονή του

Νίκος Πορτοκάλογλου

Παππούς έγινε για πρώτη φορά ο Νίκος Πορτοκάλογλου πριν δύο χρόνια. Η κόρη του, Θάλεια, έγινε μαμά και έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Κοριτσάκι, που περπατάει και βολτάρει χέρι-χέρι με τη γιαγιά και σύζυγο του γνωστού καλλιτέχνη, Μαρίνα Κασιώτη.

portokaloglou.jpg

Η Μαρίνα Κασιώτη, σύζυγος του Νίκου Πορτοκάλογλου κάνει βόλτα με την εγγονή της.

«Δύο από τις τέσσερεις γυναίκες της ζωής μου. Καλημέρα σας!🌹#woman #girl #wife #granddaughter #spring», σχολίασε κάτω από την τρυφερή φωτογραφία ο Νίκος Πορτοκάλογλου και τα σχόλια γνωστών, φίλων και θαυμαστών έπεσαν βροχή.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Μαρίνα Κατσιώτη έχουν αποκτήσει μαζί δυο παιδιά, τη Θάλεια και το Λευτέρη. Σε λίγες ημέρες θα γιορτάζουν τα 40 χρόνια γάμου και μαζί κάνουν σπάνια επίσημες δημόσιες εμφανίσεις. Τόσο ο τραγουδιστής όσο και η σύζυγός του, προτιμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

https://www.instagram.com/p/Ckfdt-5oNcU

Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια που παρά τα πολλά χρόνια της κοινής πορείας, συνεχίζουν να διατηρούν ζωντανό τον έρωτα και την αγάπη στη σχέση τους.

https://www.instagram.com/p/Cd2oi8LI6OO

Ο ερχομός της εγγονής του

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου τον Ιούλιο του 2019 είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους τα νέα της γέννησης της μικρής του εγγονής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Τότε ο περήφανος παππούς είχε δημοσιεύσει την πρώτη φωτογραφία της μικρούλας σχολιάζοντας: «Είμαι ένας τυχερός άνθρωπος που έχει αποκτήσει πλέον τρεις κόρες. Γιατί η κόρη της κόρης μου ειναι δυο φορές κόρη! Καλή εβδομάδα αγαπητοί μου. 🥂🎼🌷».

portokaloglou-eggoni.jpg

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου αγκαλιά με την νεογέννητη εγγονή του

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved