Νίκος Πορτοκάλογλου: Δημοσίευσε το πιο γλυκό στιγμιότυπο με την εγγονή του

Ο τραγουδιστής παίζει μουσική στην κιθάρα και η μικρούλα κάθεται στα πόδια του και τον κοιτά συνεπαρμένη.

Νίκος Πορτοκάλογλου: Δημοσίευσε το πιο γλυκό στιγμιότυπο με την εγγονή του

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου όλα αυτά τα χρόνια κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι παντρεμένος με τη Μαρίνα Κασιώτη και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τη Θάλεια και τον Λευτέρη. Δύο χρόνια πριν, η κόρη του έγινε για πρώτη φορά μαμά και ο αγαπημένος τραγουδιστής απέκτησε το πρώτο του εγγόνι.

Σε μία από τις σπάνιες φωτογραφίες με πιο προσωπικές του στιγμές στο προφίλ του στο Instagram όταν γεννήθηκε η εγγονή του, έγραψε: «Είμαι ένας τυχερός άνθρωπος που έχει αποκτήσει πλέον τρεις κόρες. Γιατί η κόρη της κόρης μου ειναι δυο φορές κόρη! Καλή εβδομάδα αγαπητοί μου.»

portokaloglou-eggoni.jpg

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου αγκαλιά με την νεογέννητη εγγονή του

Γενικότερα, οι φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει με την εγγονή του στο Instagram είναι μετρημένες στα δάχτυλα. Οι περισσότερες αναρτήσεις του αφορούν τη δουλειά του ή είναι throw back από τα πρώτα χρόνια της καριέρας του.

https://www.instagram.com/p/CoCJ-MYICht/

Εξαίρεση αποτελεί και μία από τις πιο πρόσφατες δημοσιεύσεις του, με αφορμή τη συναυλία - γιορτή που θα κάνει με τη Μαρίνα Μόρφη την ερχόμενη Δευτέρα στο θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη».

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου παίζει κιθάρα και η εγγονή του κάθεται στο πάτωμα στα πόδια του και τον κοιτά με προσήλωση. Στην ανάρτησή του ο ηθοποιός γράφει:

«Καλή εβδομάδα παίδες! Και αν αγαπάτε την μουσική όσο η δεσποινίς στην φωτογραφία, μην ξεχνάτε το ραντεβού μας την επόμενη Δευτέρα, 19/6 στο Θέατρο Βράχων Βύρωνα».

nikos-portokaloglou-eggoni.jpg

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Νίκος Πορτοκάλογλου τα τελευταία τρία χρόνια παρουσίαζε μαζί με τη Μαρίνα Μόρφη τη μουσική εκπομπή «Μουσικό Κουτί» στην ΕΡΤ, η οποία γνώρισε μεγάλη επιτυχία και αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό.

nikos-portokaloglou-marina-morfi.jpg

Ο τραγουδιστής με ανάρτησή του στις αρχές του έτους ενημέρωσε ότι αυτή θα είναι και η τελευταία χρονιά της εκπομπής γράφοντας:

«Λοιπόν, φίλες και φίλοι, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων θέλω να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα: 1) Το Μουσικό Κουτί δεν σταματάει τώρα αλλά στο τέλος της τρίτης σεζόν δηλ τον Ιούνιο. 2) Το Μουσικό Κουτί δεν «κόβεται» από την ΕΡΤ, αντίθετα η ΕΡΤ προσπαθεί φιλότιμα να βρει τρόπο να συνεχιστεί. 3) Η σχέση μου με την ΕΡΤ ήταν και είναι άψογη όπως και η σχέση με τους εξαιρετικούς μου συνεργάτες που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στην εκπομπή. 4) Η απόφαση μου για το τέλος της εκπομπής έχει παρθεί από το περασμένο καλοκαίρι γιατί απλούστατα αισθάνομαι πως με την τρίτη σεζόν ολοκληρώνεται αυτός ο απίστευτα δημιουργικός (και εξαντλητικός) κύκλος και θέλω πάση θυσία να αποφύγω την ανακύκλωση.
Τα τραγούδια είναι καλό να τελειώνουν πριν τα βαρεθείς και το Μουσικό Κουτί είναι το πιο μεγάλο και πιο ομαδικό τραγούδι που έχω γράψει μέχρι τώρα. Του αξίζει λοιπόν να κάνει φινάλε στην κορύφωση του!».

nikos-portokaloglou-suzugos.jpg

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου με τη σύζυγό του, Μαρίνα Κασιώτη .

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved