Νίκος Πορτοκάλογλου: Με μια οικογενειακή φώτο του ευχήθηκε ο γιος του, Λευτέρης

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου είχε την ονομαστική του εορτή και ο γιος του, Λευτέρης του ευχήθηκε δημόσια με μια οικογενειακή φωτογραφία

Νίκος Πορτοκάλογλου: Με μια οικογενειακή φώτο του ευχήθηκε ο γιος του, Λευτέρης

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου είναι ένας από τους πιο αγαπητούς και καταξιωμένους καλλιτέχνες της γενιάς του, με φανατικό κοινό (ναι, ναι και εμείς ανάμεσα σε αυτό το φανατικό κοινό βρισκόμαστε) που σπεύδει να ακούσει κάθε συναυλία του ή στην playlist του θα βρείτε τα τραγούδια: «Κλείνω κι έρχομαι», «Τι λάθος κάνω» ή το «Αν μια φορά ρωτούσες».

Ο γνωστός τραγουδιστής έχει δημιουργήσει μια όμορφη και δεμένη οικογένεια με τη σύζυγό του Μαρίνα Κατσιώτη. Καρποί του έρωτά τους, ο Λευτέρης και η Θάλεια, που μάλιστα έχει χαρίσει μια εγγονή στους γονείς της.

https://www.instagram.com/p/CtoD1uHrJNX/
https://www.instagram.com/p/CtYxUXeIZEC/

Ο ίδιος ο τραγουδιστής σπάνια αναρτά φωτογραφίες από την προσωπική του ζωή και την καθημερινότητά του. Προτιμά να κρατά χαμηλό προφίλ και το ίδιο ισχύει και για τον γιο, του Νίκου Πορτοκάλογλου, Λευτέρη.

Ο Λευτέρης, ακολουθεί τον μουσικό δρόμο που χάραξε ο πατέρας του. Σπούδασε στο SAE Technology Group Athens και το Conservatorium van Amsterdam, έχει αποφοιτήσει και ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τον πρώτο του δίσκο μέσα στο 2024.

Ο Lefty, όπως θα τον βρείτε στο Instagram θέλησε να ευχηθεί χρόνια πολλά δημόσια στον πατέρα του και δημοσίευσε μια οικογενειακή φωτογραφία δείχνοντας τους γονείς του και την αδερφή του.

portokaloglou-oikogeneiaki-foto.jpg

Εκτός από την αδυναμία που έχει στη μουσική, ο Λευτέρης έχει αδυναμία και στην ανιψιά του. Η αδερφή του, Θάλεια, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι τον Ιούλιο του 2021 και έκτοτε όλοι τους έχουν ξετρελαθεί με τη μικρούλα. Εξαίρεση δεν αποτελεί ούτε ο θείος Lefty. Πριν λίγους μήνες δημοσίευσε φωτογραφία μαζί της, δείχνοντας πόσο καλός θείος είναι.

https://www.instagram.com/p/Cy5r7sQNRca/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved