Η Βασιλική Μιλλούση και οι κόρες της έφυγαν για να βρουν τον μπαμπά Λευτέρη Πετρούνια

Πήραν τις βαλίτσες τους, επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο και όπου φύγει-φύγει

Η Βασιλική Μιλλούση και οι κόρες της έφυγαν για να βρουν τον μπαμπά Λευτέρη Πετρούνια

Ο Λευτέρης Πετρούνιας βρίσκεται στο Ρίμινι της Ιταλίας και προετοιμάζεται για το 7ο χρυσό του μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Στις 26 Απριλίου θα διεξαχθεί ο τελικός και ο χρυσός Ολυμπιονίκης βρίσκεται ήδη εκεί και προπονείται για τη μεγάλη μέρα. Από το πλευρό του φυσικά δεν θα λείπουν οι γυναίκες της ζωής του.

Η Βασιλική Μιλλούση και οι κόρες του, Σοφία και Λένια, μάζεψαν τα πράγματά τους, πήραν τα σακίδιά τους και επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο για να συναντήσουν τον μπαμπά τους.

vasilikimillousi_84.jpg

«Εννοείται ότι φύγαμε να δουμε τον μπαμπά @eleftherios_petrounias αλλά και όχι μόνο, λίγες μέρες ξεκούρασης με πολλή γυμναστική στο Ρίμινι που διεξάγεται το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής 🤸‍♀️🤸‍♂️🤸
#airport #travel #travelwithtoddlers», σχολίασε η μαμά Βασιλική κάτω από τη φωτογραφία που τη δείχνει να κουβαλά παιδιά και αποσκευές.

Εκτός από αυτή τη φωτογραφία, η Βασιλική δημοσίευσε ακόμη μια που έδειχνε την ίδια και τις κόρες της μέσα στο αεροπλάνο ενημερώνοντας τον Λευτέρη Πετρούνια ότι «έρχονται».

sofia-millousi-aeroplano.jpg

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατάκτησε την 1η θέση στον προκριματικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και ο πρώτος του στόχος, επετεύχθη. Επόμενος; Η πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στον τελικό της Παρασκευής 26 Απριλίου.

«1η θέση στον προκριματικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος !
Πρώτος σκοπός επετεύχθη , φύγαμε για τον τελικό της Παρασκευής !
Συγχαρητήρια στην Εθνική μας Ομάδα που με παλικαριά αυτά τα παιδιά παλεύουν μόνα τους φέρανε την χώρα μας στο τοπ 15 της Ευρώπης !
#proud #hellas #petrounias»

https://www.instagram.com/p/C6KEhjDgkr7/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved