Λευτέρης Πετρούνιας: Το ξεκαρδιστικό βίντεο με τη Λένια - Η μάσκα που διάλεξε και η φάρσα στη Σοφία

Η Λένια είχε κέφια και θέλησε να τρομάξει την αδερφή της, Σοφία.

Λευτέρης Πετρούνιας: Το ξεκαρδιστικό βίντεο με τη Λένια - Η μάσκα που διάλεξε και η φάρσα στη Σοφία

Αυτές τις μέρες όλα τα παιδιά, μικρά και μεγάλα, φορούν τις αποκριάτικες στολές και τις μάσκες τους. Κάποια μάλιστα δεν τις αποχωρίζονται ούτε το βράδυ.

Ανάμεσα σε αυτά τα παιδιά είναι και η Λένια. Η μικρή κόρη του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση.

Η φάρσα στη Σοφία

Η Λένια μαζί με τον μπαμπά της, τον Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια έκανε μια φάρσα στην αδερφή της, Σοφία. Φόρεσε τη μάσκα του Τζόκερ και έτρεξε προς το παιδικό δωμάτιο, όπου η μεγάλη της αδερφή καθόταν με τον μπαμπά της. Η φάρσα όμως στην αρχή δεν πήγε όπως θα ήθελε.

Η Λένια αποκαλύφθηκε και αναγκαστικά βγήκε έξω από το δωμάτιο για να κάνει ξανά την εντυπωσιακή της είσοδο. Όλο αυτό το σκηνικό βέβαια, όχι μόνο δεν τρόμαξε τη Σοφία, αλλά την έκανε να ξεκαρδιστεί στα γέλια.

https://www.instagram.com/reel/C4Yv_zNgNyS/

«Εμείς πέφτουμε και αποκριάτικα για ύπνο άμα θέλουμε !
Καληνύχτα σας ! 🤣🥰»

Τα πραγματικά χρυσά μετάλλιά του - Οι κόρες του

Ο Λευτέρης Πετρούνιας όταν κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους κρίκους στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης που διεξήχθη στην Αττάλεια της Τουρκίας έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο instagram, λίγες ώρες μετά τον τελικό.

Ο Έλληνας πρωταθλητής είχε δημοσιεύσει φωτογραφία με τις δύο κόρες του αναφέροντας: «Αριστερά μου και δεξιά μου βλέπετε τα πραγματικά χρυσά μου μετάλλια! Στη μέση βλέπετε και ένα χάλκινο! Δοκιμάσαμε διάφορες αλλαγές αυτή τη σαιζόν που δεν μας έδωσαν αυτό που θέλαμε! Σίγουρα δεν βοήθησαν οι τελευταίες δύο εβδομάδες αλλά όλα αυτά μας φέρνουν σε ένα συμπέρασμα! Η διαδρομή για το Παρίσι κάθε άλλο παρά εύκολη θα είναι όμως με τους ανθρώπους που έχω γύρω μου και δίπλα μου δεν φοβάμαι τίποτα και γι’ αυτό σηκώνουμε μανίκια από την Τρίτη κιόλας γιατί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι κοντά!».

https://www.instagram.com/p/C1RzOqQtAG3/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved