Βασιλική Μιλλούση: Φτιάχνει κέικ μαζί με τις κόρες της (εικόνες)

Μαμά και κόρες δημιουργούν στην κουζίνα.

Βασιλική Μιλλούση: Φτιάχνει κέικ μαζί με τις κόρες της (εικόνες)

Η Βασιλική Μιλλούση είναι ενεργή στα social media και καθημερινά μοιράζεται με τους ακολούθους της στιγμιότυπα με τις δύο κόρες της, Σοφία και Λένια.

Τα δύο κορίτσια έχουν μεγαλώσει αρκετά και κάνουν πολλές δημιουργικές και διασκεδαστικές δραστηριότητες με τους γονείς τους: παίζουν, ζωγραφίζουν, κάνουν γυμναστική, μαγειρεύουν. Η Βασιλική Μιλλούση έχει μοιραστεί και στο παρελθόν φωτογραφία της μεγάλης της κόρης σε ρόλο σεφ και όπως φαίνεται το κοριτσάκι το απολαμβάνει πολύ.

millousi kori ftiaxnei keik

Στην κουζίνα μπήκαν μαμά και κόρες και χθες. Η Βασιλική Μιλλούση έφτιαξε κέικ και μαζί της είχε τους καλύτερους βοηθούς, τις κόρες της. Τα δύο κορίτσια έβαλαν τα καπελάκια τους – για αυτές είναι τα δικά τους καπέλα του σεφ- κάθισαν στα καρεκλάκια τους και βοήθησαν την μαμά τους στην Παρασκευή του γλυκού.

vasiliki millousi keik 7

Η αθλήτρια δημοσίευσε βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμός το Instagram και για ακόμα μία φορά οι δύο μικρούλες έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Μαγειρική για παιδιά – Ποια τα οφέλη

Η μαγειρική είναι μία δημιουργική, διασκεδαστική και πολύ ωφέλιμη δραστηριότητα για τα παιδιά. Μαγειρεύοντας, τα παιδιά εξασκούν τις κινητικές τους δεξιότητες, εξοικειώνονται με διάφορες τροφές, με την αριθμητική και ανακαλύπτουν τη χαρά της δημιουργίας. Επίσης, είναι ένας όμορφος τρόπος να δεθείτε οικογενειακώς και να περάσετε χρόνο μαζί.

Δείτε ακόμα περισσότερα στιγμιότυπα με την Βασιλική Μιλλούση και τις δύο κόρες της στην κουζίνα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved