Η Βασιλική Μιλλούση και οι κόρες της έφυγαν για να βρουν τον μπαμπά Λευτέρη Πετρούνια

Πήραν τις βαλίτσες τους, επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο και όπου φύγει-φύγει

Ο Λευτέρης Πετρούνιας βρίσκεται στο Ρίμινι της Ιταλίας και προετοιμάζεται για το 7ο χρυσό του μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Στις 26 Απριλίου θα διεξαχθεί ο τελικός και ο χρυσός Ολυμπιονίκης βρίσκεται ήδη εκεί και προπονείται για τη μεγάλη μέρα. Από το πλευρό του φυσικά δεν θα λείπουν οι γυναίκες της ζωής του.

Η Βασιλική Μιλλούση και οι κόρες του, Σοφία και Λένια, μάζεψαν τα πράγματά τους, πήραν τα σακίδιά τους και επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο για να συναντήσουν τον μπαμπά τους.

«Εννοείται ότι φύγαμε να δουμε τον μπαμπά @eleftherios_petrounias αλλά και όχι μόνο, λίγες μέρες ξεκούρασης με πολλή γυμναστική στο Ρίμινι που διεξάγεται το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής 🤸‍♀️🤸‍♂️🤸
#airport #travel #travelwithtoddlers», σχολίασε η μαμά Βασιλική κάτω από τη φωτογραφία που τη δείχνει να κουβαλά παιδιά και αποσκευές.

Εκτός από αυτή τη φωτογραφία, η Βασιλική δημοσίευσε ακόμη μια που έδειχνε την ίδια και τις κόρες της μέσα στο αεροπλάνο ενημερώνοντας τον Λευτέρη Πετρούνια ότι «έρχονται».

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατάκτησε την 1η θέση στον προκριματικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και ο πρώτος του στόχος, επετεύχθη. Επόμενος; Η πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στον τελικό της Παρασκευής 26 Απριλίου.

«1η θέση στον προκριματικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος !
Πρώτος σκοπός επετεύχθη , φύγαμε για τον τελικό της Παρασκευής !
Συγχαρητήρια στην Εθνική μας Ομάδα που με παλικαριά αυτά τα παιδιά παλεύουν μόνα τους φέρανε την χώρα μας στο τοπ 15 της Ευρώπης !
#proud #hellas #petrounias»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved