Ελιάνα Χρυσικοπούλου: «Το εστιατόριό μας λέγεται baby»

Δείτε τα χιουμοριστικά story της παρουσιάστριας.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: «Το εστιατόριό μας λέγεται baby»

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είναι περήφανη μαμά της Ισαβέλλας και της Βικτώριας και δεν το κρύβει.

Συχνά κάνει αναρτήσεις από την καθημερινότητά με τις κόρες της και δείχνει τα εύκολα, τα δύσκολα και τα αστεία της μητρότητας. Αν είσαι μαμά με παιδιά που έχουν μικρή ηλικιακή διαφορά μεταξύ τους, ο λογαριασμός της στο Instagram θα γίνει ένας από τους αγαπημένους σου.

Η δημοσιογράφος απαθανάτισε την μία από τις δύο της κόρες, η οποία έχει μετατρέψει το σαλόνι σε «χώρο εστίασης»

« ΝΕΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ» έγραψε στη λεζάντα του story η συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη και καταλαβαίνουμε πολύ καλά το πόσο εύκολα το σαλόνι μετατρέπεται σε ταβέρνα, κομμωτήριο ή παιδική χαρά όταν έχεις μικρά παιδιά.

Το εστιατόριό μας λέγεται «baby» » έγραψε καθώς η κόρη της είχε τοποθετήσει όλα της τα αρκουδάκια-πελάτες σε τραπέζια και μπροστά τους το καθένα είχε ένα ποτήρι με πολύχρωμο καλαμάκι.

Στο δεύτερο story φαίνεται πως παίρνει και παραγγελία!

Μαμά και κόρες παντού μαζί

Η δημοσιογράφος είναι μία εργαζόμενη μαμά, που προσπαθεί να ισορροπήσει δουλειά και οικογένεια και να περνά όσο περισσότερο χρόνο με τα παιδιά της μπορεί.

Εμείς, λοιπόν, συγκεντρώσαμε μερικά οικογενειακά στιγμιότυπα από τα εντυπωσιακά πάρτι γενεθλίων, δραστηριότητες, βόλτες στο βουνό και στο κέντρο της Αθήνας αλλά και από καλοκαιρινές διακοπές!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved