Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Το hate comment που δέχτηκε για το πάρτι της κόρης της και η ανάρτησή της

Ένα πάρτι έκανε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου στην κόρη της και μια μαμά έκανε ένα hate comment κάτω από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Το hate comment που δέχτηκε για το πάρτι της κόρης της και η ανάρτησή της

Και τι έκανε η Ελιάνα; Ένα χαριτωμένο και άκρως κοριτσίστικο πάρτι για την μικρή της κόρη που λατρεύει το ροζ και καθετί κοριτσίστικο. Κάπως έτσι λοιπόν, η Βικτώρια, ζήτησε από τη μαμά της ένα παιδικό πάρτι με θέμα το beaute. Το πάρτι ήταν μόνο για κορίτσια και αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες το απόλαυσαν πολύ.

Ρομπίτσες και περιποίηση άκρων ήταν αυτό που απόλαυσαν οι μικρές με την περήφανη μαμά να χαίρεται με τη χαρά της μικρής της κόρης.

Ωστόσο αυτό το πάρτι δεν άρεσε σε όλους. Αν και οι περισσότεροι followers της λάτρεψαν την ιδέα και τον χώρο που διοργάνωσε το πάρτι, μια χρήστρια -που συνηθίζει να κάνει hate comments- κάτω από φωτογραφίες της παρουσιάστριας, σχολίασε αρνητικά τη φωτογραφία με τα παιδιά.

«Μικρομέγαλα... καμία ελπίδα», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία και η Ελιάνα αποφάσισε να της απαντήσει μέσα από insta story που δημοσίευσε.

eliana-hate-comment.jpg

«Γυναίκα που συστηματικά εδώ και μήνες μου αφήνει hate comments... τώρα κλαίει και για την προσωπικότητα του παιδιού μου», έγραψε και συμπλήρωσε, «Καμία ελπίδα, συμφωνώ».

Spa party

Τι είναι το σπα πάρτι; Εταιρείες αναλαμβάνουν να κάνουν πεντικιούρ, μανικιούρ ή μάσκα με σοκολάτα και φρούτα στα κορίτσια. Κάνουν κακό στα κορίτσια; Αν με ρωτάτε, όχι. Κάποιοι θα πουν ότι αυτό δεν είναι φυσιολογικό, ενώ πολλοί θα συσχετίσουν τα spa party με τη νέα τάση που θέλει τα κορίτσια να κάνουν χρήση καλλυντικών προϊόντων.

Σίγουρα κάθε παιδί θέλει να ζήσει την παιδικότητά του και ναι να παίξει και να ιδρώσει από τα πηδήματα στο τραμπολίνο, όμως κάπου ας πούμε ένα «Ώπα ρε παιδιά». Δεν θα χάσει ένα παιδί την παιδικότητα και την αθωότητά του επειδή έβαψε τα νύχια του ή επειδή έβαλε μερέντα στο πρόσωπο αντί για μάσκα. So what. Κατά τη γνώμη μου (πάντα κατά τη γνώμη μου και ας πέσετε να με φάτε) οι γονείς είναι εκείνοι που θα επιτρέψουν ή θα απαγορεύσουν στα παιδιά τους να παρασυρθούν από αυτή τη νέα τάση. Όταν όλα γίνονται με μέτρο και οι γονείς παρακολουθούν τα παιδιά τους, τα ακούνε, αφουγκράζονται τις ανησυχίες τους και δεν τα πιέζουν, ούτε τα καταπιέζουν, τότε γίνονται ψυχικά ισορροπημένα.

Η Ελιάνα όλα αυτά τα χρόνια έχει δείξει ότι βρίσκεται στο πλευρό των παιδιών της, τους χαρίζει πολλές στιγμές παιχνιδιών και δεν έχει να φοβηθεί τίποτε από ένα απλό spa party ή από ό,τι άλλο καινούριο μπορεί να της ζητήσουν τα κορίτσια της.

Ας αφήσουμε λοιπόν τα πικρόχολα σχόλια στην άκρη και τις δικές μας ανησυχίες έξω από τα προφίλ μαμάδων που ξέρουν τι κάνουν και πώς να μεγαλώσουν τα παιδιά τους.

Αν ανήκετε στις μαμάδες που θέλουν να κάνουν σπα πάρτι στα παιδιά τους ρίξτε εδώ μια ματιά για να εμπνευστείτε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved