Χριστίνα Κοντοβά: Η Ada δεν φοβάται τον οδοντίατρο

Πολλά παιδιά δεν φοβούνται τον οδοντίατρο πια!

Χριστίνα Κοντοβά: Η Ada δεν φοβάται τον οδοντίατρο

H Χριστίνα Κοντοβά απολαμβάνει κάθε στιγμή που περνά με την κόρη της. Οι δυο τους πηγαίνουν συχνά βόλτες στην Αθήνα ενώ αγαπούν και τα ταξίδια.

Η επιχειρηματίας και μαμά Χριστίνα αναρτά συχνά στιγμιότυπα με την κόρη της μέσω Instagram και κάποια από αυτά ενθουσιάζουν περισσότερο τους ακολούθους της.

Αυτή τη φορά μοιράστηκε την εμπειρία της κόρης της στον οδοντίατρο, όπου φαίνεται πως η μικρή Ada δεν φοβήθηκε ούτε στιγμή αλλά αντίθετα το καταχάρηκε!

«Σχέση εμπιστοσύνης» έγραψε στο πρώτο story η Χριστίνα Κοντοβά καθώς η μικρή Ada κοιτά τον οδοντίατρό της μέσα στα μάτια και φαίνεται πως πράγματι του έχει τυφλή εμπιστοσύνη.

contova-kori.jpg
contova-kori-3.jpg

Τα ταξίδια μαμάς- κόρης

https://www.instagram.com/p/C5OYwG5sFFw/
https://www.instagram.com/p/C5L-N1aruQr/

Μαμά και κόρη πηγαίνουν παντού μαζί: στη δουλειά, βόλτες στο κέντρο αλλά και μακρινά ταξίδια και οι φωτογραφίες που δημοσιεύει η Χριστίνα Κοντοβά στο Instagram είναι η μία καλύτερη από την άλλη.

Τον περασμένο μήνα είχαν ταξιδέψει στην Ουγκάντα, τον τόπο καταγωγής της μικρής. Αν κρίνουμε από τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε η επιχειρηματίας και οι δύο κατευχαριστήθηκαν τις βόλτες τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved