Χριστίνα Κοντοβά: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι στην Ουγκάντα

Η Χριστίνα Κοντοβά και η Ada ταξίδεψαν μέχρι την Καμπάλα  περίπου 3 χρόνια μετά την υιοθεσία.

Χριστίνα Κοντοβά:  Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι στην Ουγκάντα

instagram @ckontova

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Χριστίνα Κοντοβά έχει μιλήσει για το ταξίδι της στην Ουγκάντα και όλα όσα έκανε ώστε τελικά να υιοθετήσει τη μικρή Ada, με την οποία μένει, πλέον, μόνιμα στην Αθήνα.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αλλά και τις συνεντεύξεις που έχει δώσει όλα αυτά τα χρόνια έχει αναφερθεί στις αποτυχημένες της εγκυμοσύνες και στις δυσκολίες με τις οποίες έρχεται αντιμέτωπος κάποιος που θέλει να υιοθετήσει ένα παιδί.

einta-me-kontova.jpg

instagram @ckontova

«Το θέμα είναι να ξεκινήσεις από κάπου. Είναι πολύ δύσκολο να υιοθετήσεις ένα παιδί στην Ουγκάντα. Περνάς από εξετάσεις, επιτροπές. Εγώ έμεινα εκεί 13 μήνες, αλλά αυτό θεωρείται και γρήγορο. Η αναδοχή είναι μίνιμουμ 12 μήνες. Περάσαμε 2 φορές πάνελ, είχαμε κοινωνική λειτουργό που μας έκανε ελέγχους, δικαστήριο. Ήταν μεγάλη η διαδικασία. Ειδικά οι τελευταίοι 2 μήνες ήταν πολύ δύσκολοι», είχε πει η Χριστίνα Κοντοβά, σε ένα Instagram live που είχε κάνει μαζί με τη Σίσσυ Χριστίδου τον Μάιο του 2022.

Τα δύσκολα όμως έχουν περάσει και έχουν γίνει ανάμνηση για τη γνωστή επιχειρηματία, που πλέον απολαμβάνει στο έπακρο τη ζωή με την κόρη της, Ada.

Πρόσφατα, μαμά και κόρη έκαναν ένα ταξίδι ζωής και επέστρεψαν στο μέρος όπου συναντήθηκαν οι δυο τους για πρώτη φορά. Την Ουγκάντα.

Η Χριστίνα Κοντοβά δεν έχει σταματήσει να αναρτά φωτογραφίες και βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από το ταξίδι τους στην Καμπάλα και όλα όσα έκαναν μαζί με την κόρη της, Ada.

https://www.instagram.com/reel/C48PZLCsUuk/

«Οι μέρες μας στην Καμπάλα» ήταν το σχόλιο με το οποίο συνόδευσε μια σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Εκτός από αυτές τις φωτογραφίες όμως, ανήρτησε και άλλες ως insta stories.

https://www.instagram.com/reel/C425h14sINW/

Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved