Χριστίνα Κοντοβά: Με την κόρη της επισκέφτηκαν καταφύγιο αδέσποτων ζώων

Η Ada είδε από κοντά πολλά ζωάκια που αναζητούν μια οικογένεια.

Χριστίνα Κοντοβά: Με την κόρη της επισκέφτηκαν καταφύγιο αδέσποτων ζώων

Η Χριστίνα Κοντοβά με τη κόρη της Ada, πέρασαν μια όμορφη Κυριακή παρέα με πολλά ζώα.

Μαμά και κόρη επισκέφτηκαν καταφύγιο ζώων όπου η Ada, είχε την ευκαιρία να δει κοτούλες και πολλά σκυλάκια.

Η σχεδιάστρια μόδας μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο Ιnstagram αρκετά στιγμιότυπα από τη χθεσινή τους βόλτα.

Η καθημερινότητα με την κόρη της

Η Χριστίνα Κοντοβά και η Ada είναι αχώριστες. Μαζί πηγαίνουν ταξίδια, στη δουλειά, βόλτες στο κέντρο και οι φωτογραφίες που δημοσιεύει η Χριστίνα Κοντοβά στο Instagram είναι η μία καλύτερη από την άλλη.

Τον περασμένο Δεκέμβρη μαμά και κόρη είχαν ταξιδέψει στη Σιγκαπούρη όπου και πέρασαν όλες τις μέρες των γιορτών. Αν κρίνουμε από τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε η επιχειρηματίας και οι δύο κατευχαριστήθηκαν τις βόλτες και τις νέες εμπειρίες.

https://www.instagram.com/p/C1hHWB5LVNv/

Η Χριστίνα Κοντοβά έχει μιλήσει πολλές φορές για τη σχέση που έχει με την κόρη της αλλά και τη διαδικασία της υιοθεσίας που ξεκίνησε μερικά χρόνια πριν. Πρόσφατα η επιχειρηματίας βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» και μεταξύ άλλων είπε ότι την ενοχλεί όταν ο τύπος προσπαθεί να μάθει για το παρελθόν του παιδιού της.

«Κοίταξε να δεις. Αν με ενοχλούσε, θα το είχα οριοθετήσει. Δεν θα υπήρχε καμία φωτογραφία του παιδιού μου στα social media. Είναι ένα νόμισμα που έχει δύο όψεις. Με ενοχλεί εάν θέλουν να μπουν από την κλειδαρότρυπα.

https://www.instagram.com/p/Cz1fnTzrbnH/

Αν θέλουν απλά να το παρακολουθήσουν, γιατί κι εγώ κάπως το δείχνω και έχω καμιά φορά αυτή την ανασφάλεια... με ενοχλεί όταν θέλουν να μάθουν το κάτι παραπάνω. Να με ρωτήσουν κάτι από την προσωπική της ιστορία, από το παρελθόν της. Είναι πράγματα που τα βάζουμε σιγά σιγά στην κουβέντα μας και πρέπει να τα ξέρει πρώτα εκείνη. Το παιδί πρέπει να ξέρει πάντα την αλήθεια.»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved