Χριστίνα Κοντοβά: Τι έκανε χθες στο σπίτι η κόρη της

Πώς πέρασε τον χρόνο της η μικρή Ada.  

Χριστίνα Κοντοβά: Τι έκανε χθες στο σπίτι η κόρη της

H Χριστίνα Κοντοβά απολαμβάνει κάθε στιγμή που περνά με την κόρη της. Οι δυο τους πηγαίνουν συχνά βόλτες στην Αθήνα ενώ αγαπούν και τα ταξίδια.

Όταν πάλι είναι σπίτι, παίζουν και χαλαρώνουν ενώ τα Σαββατοκύριακα, τις πρωινές ώρες παρακολουθούν τη νονά Σίσσυ Χρηστίδου ή φτιάχνουν παζλ.

kontova-kori-kai-nona.jpg

Όπως χθες, όπου η Ada έφτιαξε ένα παζλ με τον Μίκυ Μάους και την Νταίζυ.

kontova-me-kori.jpg

Οφέλη των παζλ για τα παιδιά

Τα παιδιά αρχίζουν να παίζουν με παζλ από πολύ μικρή ηλικία γι΄αυτό και υπάρχει μια τεράστια γκάμα με γράμματα αλφαβήτου, σχήματα, λαχανικά, αριθμούς, κατοικίδια, μεταφορές και χρώματα.

  • Ενισχύουν την προσοχή και τη μνήμ
  • Καλλιεργούν την κριτική σκέψη
  • Αναπτύσσουν κινητική ανάπτυξη
  • Βοηθούν τον συντονισμό χεριών και ματιών
  • Ενισχύουν την αυτοεκτίμησή τους
xristina-kontova-kori-ippasia-(1).jpg

H σχέση της Χριστίνας Κοντοβά με την κόρη της

Η Χριστίνα Κοντοβά έχει μιλήσει πολλές φορές για τη σχέση που έχει με την κόρη της αλλά και τη διαδικασία της υιοθεσίας που ξεκίνησε μερικά χρόνια πριν. Πρόσφατα η επιχειρηματίας βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» και μεταξύ άλλων είπε ότι την ενοχλεί όταν ο τύπος προσπαθεί να μάθει για το παρελθόν του παιδιού της.

kotnova-xristina-kori.jpg

«Κοίταξε να δεις. Αν με ενοχλούσε, θα το είχα οριοθετήσει. Δεν θα υπήρχε καμία φωτογραφία του παιδιού μου στα social media. Είναι ένα νόμισμα που έχει δύο όψεις. Με ενοχλεί εάν θέλουν να μπουν από την κλειδαρότρυπα.Αν θέλουν απλά να το παρακολουθήσουν, γιατί κι εγώ κάπως το δείχνω και έχω καμιά φορά αυτή την ανασφάλεια... με ενοχλεί όταν θέλουν να μάθουν το κάτι παραπάνω. Να με ρωτήσουν κάτι από την προσωπική της ιστορία, από το παρελθόν της. Είναι πράγματα που τα βάζουμε σιγά σιγά στην κουβέντα μας και πρέπει να τα ξέρει πρώτα εκείνη. Το παιδί πρέπει να ξέρει πάντα την αλήθεια.»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved