Ανίτα Μπραντ: H νέα φώτο του μικρού της γιου και τα σχόλια των followers της για τα μαγουλάκια του

Ο μικρός Νικόλας είναι γλύκας. 

Ανίτα Μπραντ: H νέα φώτο του μικρού της γιου και τα σχόλια των followers της για τα μαγουλάκια του

Η Ανίτα Μπραντ πριν μερικές ημέρες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια νέα φωτογραφία του μικρού της γιου.

Ο Νικόλας, που έγινε ενός έτους τον περασμένο Μάρτη, φορά τα καλοκαιρινά του ρούχα, είναι ξυπόλητος και κάθεται στον χλοοτάπητα.

anabrand-gios.jpg

Instagram@ anabrand

« Στο Νικολάκι έχουμε μια φάση τώρα με αρκουδάκια εννοώ ο Χριστάκος τρελαίνεται για ότι είναι με Paw Patrol (αγορομαμάδες με καταλαβαίνετε 🐾🙈)» , σχολίασε η Ανίτα Μπραντ στην ανάρτησή της.

https://www.instagram.com/p/C5HAb5tivkf/

Οι ακόλουθοί της έσπευσαν να κάνουν like στη φωτογραφία ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν τα …αφράτα μαγουλάκια του. Έγραψαν χαρακτηριστικά:

«Μόνο τα ρούχα δεν είδα .αυτό το μάγουλο πες μας πως κρατιεσαι και δεν το έχεις "δαγκώσει".να τον χαίρεστε και τα δύο σας παιδάκια να είναι γερά και καλότυχα».

«Δε μπορωωωω με αυτά τα μαγουλακια».

«Τι γλυκά τι ομορφιά αχ αυτά τα μαγουλακια....Αννίτα καθόλου δεν σου μοιάζει.....»

anita-mprant-(10).jpg

Οι δυσκολίες της μητρότητας

Η make up artist και επιχειρηματίας Ανίτα Μπραντ παραχώρησε μία συνέντευξη της εκπομπή «Ελένη», όπου μίλησε και για την μητρότητα.

Για τον ερχομό των δύο παιδιών στην ζωή της και του συζύγου της, Χάρη Χριστόπουλου, ανέφερε: «Τα παιδιά έχουν δυο γονείς. Όπως δεν θέλω να μου απαγορεύει κάτι να κάνω με τα παιδιά ο Χάρης, έτσι δεν του απαγορεύω κι εγώ. Με τον ερχομό του δευτέρου παιδιού νιώσαμε κούραση, νευρικότητα, εξάντληση».

anita-mprant-(1).jpg

Instagram@ anabrand

Μάλιστα παραδέχθηκε: «Όταν απέκτησα το πρώτο μου παιδί άλλαξε ο τρόπος που έβλεπα τη μαμά μου. Μέχρι τότε δεν είχα ιδέα τι πέρασε για να μας μεγαλώσει».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved