Ανίτα Μπραντ: Με τον γιο της στον παιδικό σταθμό - Η χιουμοριστική ανάρτηση

Η Ανίτα Μπραντ πήγε τον Χρήστο στον παιδικό σταθμό και δεν έλεγε να φύγει.

Ανίτα Μπραντ: Με τον γιο της στον παιδικό σταθμό - Η χιουμοριστική ανάρτηση

Η Ανίτα Μπραντ έγινε μαμά για δεύτερη φορά μερικούς μήνες πριν. Μέχρι και τον τοκετό κράτησε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της κρυφή και έτσι ο ερχομός του νέου μέλους στην οικογένεια εξέπληξε το κοινό της και όσους την ακολουθούν στο Instagram.

anita-mprant-(4).jpg

Η make up artist έχει αποκτήσει το δικό της κοινό στο Instagram και συχνά μοιράζεται με τους ακολουθούς της συμβουλές ομορφιάς, αλλά και στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, ως μαμά πλέον.

Σε ανάρτησή της το καλοκαίρι είχε γράψει:

«Από τότε που έχουμε αποκτήσει παιδιά τα σαββατοκύριακα μου φαίνονται λες και περνάνε σε 2 δευτερόλεπτα. Ποτέ στη ζωή μου δεν λαχταρούσα τόσο πολύ να έρθει το Σάββατο και η Κυριακή να μπορώ να είμαι ξένοιαστα όλη μέρα μαζί τους».

anita-mprant-(3).jpg

Ο Σεπτέμβρης πάντως έφερες ακόμα περισσότερες αλλαγές στην καθημερινή ρουτίνα της οικογένειας. Ο Χρήστος ξεκίνησε τον παιδικό σταθμό και η Ανίτα Μπραντ μοιράστηκε στιγμιότυπα από την πρώτη του μέρα εκεί. Όπως είπε μάλιστα η ίδια χιουμοριστικά, αφού τον πήγε, έμεινε για αρκετή ώρα εκεί, στο σκαλοπάτι σε μία προσπάθεια να διαχειριστεί το άγχος αποχωρισμού.

Ο Χάρης Χριστόπουλος έγραψε κάτω από την ανάρτηση της συζύγου του:

«Χαχαχαχαχ το τι τραβάω στην προσαρμογή της μάνας , δεν λέγεται !!!!!!»

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ανίτα Μπραντ στο Instagram παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved