Celebrity easter manicure: Πάρτε ιδέες από τις διάσημες Ελληνίδες μαμάδες

Έχετε κλείσει ραντεβού για μανικιούρ αλλά δεν ξέρετε πώς να βάψετε τα νύχια σας για Πάσχα; Εμπνευστείτε από τις διάσημες Ελληνίδες μαμάδες.

Celebrity easter manicure: Πάρτε ιδέες από τις διάσημες Ελληνίδες μαμάδες

Το Πάσχα είναι μια γιορτή που χαρακτηρίζεται από μια παστέλ χρωματική παλέτα. Ό,τι και αν αποφασίσετε να φορέσετε στις πασχαλινές σας διακοπές, όποιο και αν είναι το στιλ του μακιγιάζ που θα κάνετε, μπορείτε να βασιστείτε στα παστέλ χρώματα και σχέδια για τα νύχια σας μιας και είναι στην πρώτη γραμμή για το 2024.

Μανικιούρ για μαμάδες: 10 ανοιξιάτικα χρώματα για κοντά νύχια

Σύμφωνα με τους ειδικούς τα χρώματα όπως το baby blue, το απαλό πορτοκαλί, το παστέλ κίτρινο, το πράσινο της μέντας, το baby pink και το χρώμα της λεβάντας είναι η καλύτερη επιλογή για ένα όμορφο πασχαλινό μανικιούρ.

Δεν ξέρεις τι να φορέσεις το Πάσχα; Εμπνεύσου από τις διάσημες Ελληνίδες μαμάδες

Δούκισσα Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού έχει στα νύχια της ένα παστέλ ροζ χρώμα. Απόχρωση που μπορεί να συνδυαστεί όμορφα με άλλα παστέλ και ουδέτερα χρώματα.

Ιωάννα Τούνη

Την ίδια παστέλ απόχρωση έχει στα νύχια της και η Ιωάννα Τούνη.

Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά ακολουθεί τη μόδα. Milky nails για την παρουσιάστρια που διάλεξε μια απόχρωση που είναι τάση φέτος την άνοιξη.

Ελένη Μενεγάκη

Milky nail απόχρωση έχει διαλέξει για τα νύχια της και η Ελένη Μενεγάκη, που προτιμά το κοντό μανικιούρ και τις λευκές, σπασμένες λευκές αποχρώσεις όπως τα ιβουάρ και τα κρεμ.

Ήβη Αδάμου

Bubble gloss nails είναι η απόχρωση που έχει διαλέξει η Ήβη Αδάμου για τα δικά της νύχια. Ένα φωτεινό ροζ παστέλ χρώμα με shiny αποτέλεσμα χάρη στο γυαλιστερή σκόνη που χρησιμοποιείται για να ολοκληρωθεί το nail art κάνοντας τα bubble gloss nails να θυμίζουν σαπουνόφουσκα.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

1000021812.jpg

Το mint green είναι τάση, είναι υπέροχο και είναι super hot κάθε άνοιξη. Και φυσικά είναι super hot και για το φετινό Πάσχα! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μας το προτείνει και εμείς δεν έχουμε πάρα να το δοκιμάσουμε.

Ελένη Χατζίδου

H Ελένη Χατζίδου προτίμησε το χρώμα της λεβάντας. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ανοιξιάτικο από ένα μανικιούρ με ένα από τα χρώματα που πρωταγωνιστούν φέτος την άνοιξη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved