Δεν ξέρεις τι να φορέσεις το Πάσχα; Εμπνεύσου από τις διάσημες Ελληνίδες μαμάδες

Ιδέες για ανοιξιάτικα looks από τις μαμάδες της ελληνικής showbiz.

Δεν ξέρεις τι να φορέσεις το Πάσχα; Εμπνεύσου από τις διάσημες Ελληνίδες μαμάδες

Ο καιρός μπορείς να μας τα χάλασε λίγο τη Μεγάλη Εβδομάδα, σύμφωνα όμως με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, το Πάσχα θα έχουμε ηλιοφάνεια και ανοιξιάτικο καιρό.

Είτε κάνετε Πάσχα στο χωριό, στο νησί, στην εξοχή, είτε στην πόλη σε κάποιο φιλικό σπίτι σίγουρα θα θέλετε να νιώθετε άνετα. Τι μπορείτε να φορέσετε λοιπόν; Ιδού μερικές ιδέες εμπνευσμένες από τις μαμάδες της ελληνικής showbiz. Προτάσεις για casual looks, casoual sic και πιο αθλητικά.

Total denim

Διαχρονικό, βολικό, εύκολο. Μπορείτε να επιλέξετε μία ολόσωμη τζιν φόρμα όπως η Ελένη Χατζίδου παρακάτω ή ένα τζιν πουκάμισο και τζιν παντελόνι. Μπορείτε να το συνδυάσετε με λευκά sneackers, μποτάκια ενώ τα διάφορα αξεσουάρ όπως σκουλαρίκια ή βραχιόλια και ένα κραγιόν σε έντονο χρώμα θα απογειώσουν την εμφάνισή σας.

eleni-xatzidou.jpg

Ελένη Χατζίδου με ολόσωμη τζιν φόρμα.

Ανοιχτόχρωμο κοστούμι με t-shirt

To απόλυτο casual sic look. Ανοιξιάτικο, βολικό, ό,τι πρέπει για μία γιορτινή μέρα. Μπορείτε να επιλέξετε ένα μπλε κοστούμι όπως αυτό της Αθηνάς Οικονομάκου ή σε άλλο χρώμα όπως μωβ, ροζ, κίτρινο. Ένα all-time-classic λευκό t-shirt πάει με όλα.

oikonomakou.jpg

Πουκάμισο και λευκό παντελόνι

Μία εξίσου κομψή και βολική επιλογή είναι το λευκό παντελόνι με ένα ανοιχτόχρωμο πουκάμισο. Άλλωστε η Χριστίνα Κοντοβά που βλέπετε και παρακάτω είναι η επιτομή της κομψότητας. Εμπιστευτείτε την.

kontova.jpg

Χρωματιστό πουλόβερ και άνετο τζιν

Άνοιξη σημαίνει χρώμα και μία ακόμα εναλλακτική είναι ένα πουλόβερ σε έντονο πράσινο, μωβ, μπλε χρώμα με ένα πιο σκούρο φαρδύ τζιν παντελόνι. Παρακάτω ο συνδυασμός που επέλεξε η Δέσποινα Βανδή.

despoina-vandi.jpg

Παντελόνι σε έντονο χρώμα

Μπορείτε φυσικά να κάνετε και το ανάποδο, όπως η Χριστίνα Μπόμπα, δηλαδή να επιλέξετε μία μονόχρωμη, λευκή η μαύρη μπλούζα και ένα παντελόνι σε έντονο ανοιξιάτικο χρώμα.

mpompa.jpg

Μαρινιέρα

Οι μαρινιέρες είναι πάντα τάση και δεν είναι τυχαίο ότι είναι οι αγαπημένες της Μαρίας Ηλιάκη. Μπορείτε να τις συνδυάσετε με λευκό παντελόνι, μαύρο ή τζιν, μία μακριά φούστα ή παντελόνα.

iliaki.jpg

Φόρεμα μίνιμαλ και κοτλέ

Είναι εποχιακό, άνετο και μπορείτε να το συνδυάσετε με μποτάκια ή sneakers. Η Δέσποινα Καμπούρη επέλεξε ένα σε ανοιχτό καφέ και το συνδύασε με μαύρο καλσόν.

despoina-kampouri.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved