Οι καλύτερες συμβουλές μητρότητας που έχουν δώσει οι διάσημες μαμάδες

Μητρότητα: Συμβουλές από διάσημες μαμάδες

Οι καλύτερες συμβουλές μητρότητας που έχουν δώσει οι διάσημες μαμάδες

Κάποιες μητέρες κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και κάποιες άλλες όχι. Όλες όμως -είτε εκθέτουν τα παιδιά τους στα social media είτε όχι- έχουν μιλήσει μέσα από συνεντεύξεις τους για τη μητρότητα, την καθημερινότητα με τα παιδιά και έχουν δώσει συμβουλές σε άλλες γυναίκες - μαμάδες.

Ποιες είναι οι καλύτερες συμβουλές που έχουμε ακούσει από διάφορες γνωστές μαμάδες; Τι έχουν πει για τη μητρότητα;

Drew Barrymore

https://www.instagram.com/p/Cqx7jmZLhBe/

«Ο καλύτερος λόγος να είσαι μαμά είναι επειδή αυτό σε κάνει καλύτερο άνθρωπο σε καθημερινή βάση!».

Beyoncé

https://www.instagram.com/p/CsUKB_ZRY5i/

«Μπορείς να είσαι επιχειρηματίας, μητέρα, καλλιτέχνης και φεμινίστρια -ό,τι θέλεις να είσαι. Προφανώς η μητρότητα με άλλαξε εντελώς. Η ζωή μου απέκτησε μεγαλύτερο νόημα!».

Sandra Bullock

https://www.instagram.com/p/Cq3Mr2MsYAe/

«Είμαι απλά η μαμά που ετοιμάζει μεσημεριανό, πηγαίνει τα παιδιά στο σχολείο, βρίσκει τα χαμένα παιχνίδια, πλένει τα ρούχα και είμαι εδώ για παιχνίδι. Αυτά κάνει μια μαμά και αρκούν!»

Kim Kardashian

https://www.instagram.com/p/Cwx8E34yMyL/

«Για να είμαι ειλικρινής, πριν αποκτήσω τη North, ποτέ δεν σκέφτηκα πολύ τον ρατσισμό ή τις διακρίσεις. Διάβασα και βίωσα όμως προσωπικά κάποια περιστατικά που με έχουν αρρωστήσει και με έκαναν να το προσέξω. Αισθάνομαι την ευθύνη ως μητέρα, ως δημόσιο πρόσωπο, ως άνθρωπος, να κάνω ό,τι μπορώ για να βεβαιωθώ ότι όχι μόνο τα παιδιά μου, αλλά όλα τα παιδιά, δεν χρειάζεται να μεγαλώσουν σε έναν κόσμο όπου κρίνονται από το χρώμα του δέρματός τους... Θέλω η κόρη μου να μεγαλώσει σε έναν κόσμο όπου η αγάπη θα είναι το πιο σημαντικό πράγμα!».

Angelina Jolie

https://www.instagram.com/p/CaWTsy5gwQY/

«Σε αλλάζει για πάντα. Αλλάζει την προοπτική σου και σου δίνει έναν ωραίο σκοπό. Είμαι απογοητευμένη από πολλά πράγματα, αλλά ξυπνάω, όπως ξύπνησα σήμερα το πρωί, έχοντας τα παιδιά δίπλα μου και μιλάμε και γελάμε και παίζουμε και είμαι πάλι ανάλαφρη, και γίνομαι πάλι παιδί, και αγαπώ και μαλακώνω και πάλι γιατί αυτά μου υπενθυμίζουν τι είναι σημαντικό στη ζωή μου».

Michelle Obama

https://www.instagram.com/p/BPG_rssBkmV/

«Απλώς σε θέλουν κοντά, ξέρεις – θέλουν αυτή τη συμβουλή από έναν γονιό. Θέλουν να σε βλέπουν σε καθημερινή βάση, γιατί το θέμα είναι ότι είναι ακόμα παιδιά. Μεγαλώνουν ακόμα!».

Gwyneth Paltrow

https://www.instagram.com/p/CuxSiMduWuc/

«Δεν είναι αρκετά δύσκολο να προσπαθήσεις να μεγαλώσεις τα παιδιά στοχαστικά και συνεισφέροντας κάτι. Γιατί κρίνουμε τις επιλογές των άλλων γυναικών; Ίσως επειδή υπάρχει τόση πίεση να τα κάνουμε όλα και να τα κάνουμε όλα καλά ταυτόχρονα (αδύνατον)!».

Meryl Streep

https://www.instagram.com/p/Co2c5M1JBEN/

«Η μητρότητα έχει μία εξαιρετικά ανθρωπιστική επίδραση. Περιορίζει τα πάντα στα απολύτως απαραίτητα!»

Charlize Theron

https://www.instagram.com/p/CrJNbz0LD7G/

«Η μητέρα μου ήταν εκείνη που με ενθάρρυνε να έχω πίστη στον εαυτό μου και να απολαμβάνω τη ζωή. Και αυτό είναι που θέλω κι εγώ για τον γιο μου!».

Nia Vardalos

https://www.instagram.com/p/Ct3tZTuL7vW/

«Το να γίνεσαι μαμά, σημαίνει ότι αποδέχεσαι πως για τα επόμενα χρόνια της ζωής σου θα έχεις μονίμως μία τσάντα γεμάτη σκουπίδια!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved