Τα ονειρικά δωμάτια που έχουν φτιάξει διάσημες Ελληνίδες για τα παιδιά τους

Παιδικά δωμάτια που έχουν τα διάσημα μικρά της ελληνικής showbiz.

Τα ονειρικά δωμάτια που έχουν φτιάξει διάσημες Ελληνίδες για τα παιδιά τους

Αυτές οι γνωστές Ελληνίδες μαμάδες, έβαλαν όλη τους τη φαντασία και έφτιαξαν απίθανα και ονειρικά δωμάτια για τα παιδιά τους.

Αρκετοί διάσημοι γονείς όπως η Μαντώ Γαστεράτου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Πέννυ Μπαλτατζή και η Όλγα Πηλιάκη, έχουν φτιάξει ονειρικά δωμάτια για τα παιδιά τους, που πολλοί ζηλεύουν. Εμείς μαζέψαμε όλα αυτά τα παιδικά δωμάτια σε ένα άρθρο και σας τα παρουσιάζουμε.

Μαντώ Γαστεράτου

Η Μαντώ Γαστεράτου έχει φτιάξει μια μικρή ζούγκλα για τον γιο της Γιώργο. Όπως βλέπετε και εσείς στις φωτογραφίες, έχει μια ταπετσαρία με ζώα της ζούγκλας, ένα montessori κρεβάτι σε γήινες αποχρώσεις και διάφορα λούτρινα όπως πιθηκάκια και καμηλοπαρδάλεις. Όλα τα αυτά τα συνδυάζει με λαδί μαξιλάρια και κουρτίνες.

Για την κόρη της επίσης διάλεξε montessori κρεβάτι. Η μικρή έχει το δικό της πριγκιπικό δωμάτιο στις αποχρώσεις του ροζ και του μοβ. Όπως θα δείτε και εσείς έχει δικό της μπουντουάρ.

Βασιλική Μιλλούση

Το ροζ είναι το κυρίαρχο χρώμα στο δωμάτιο των κοριτσιών της, Λένιας και Σοφίας. Μονόκεροι, μπαλαρίνες και αρκετά λούτρινα διακοσμητικά είναι μερικά από εκείνα που μπορεί να δει κανείς στον χώρο που δημιούργησαν Βασιλική Μιλλούση και Λευτέρης Πετρούνιας.

Νάντια Μπουλέ

Παστέλ αποχρώσεις, λουλούδια και κρεβάτι montessori διάλεξε και η Νάντια Μπουλέ για την κόρη της, Σεμέλη - Ρωξάνη. Έξυπνη επιλογή έκανε και σε ό,τι αφορά το λίκνο που χρησιμοποίησε στην αρχή για την κόρη της, καθώς μετατρέπεται σε γραφείο, όταν πια δεν το χρειάζεσαι.


Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, επέλεξε να φτιάξει ένα δωμάτιο με θέμα τα ζώα της ζούγκλας. Ο μικρός Βλάσσης, κοιμάται σε ένα στιλάτο βρεφικό δωμάτιο όπου οι τοίχοι έχουν χειροποίητες τοιχογραφίες και το χρώμα που κυριαρχεί είναι το πράσινο.

Σίσσυ Φειδά

Η interior designer επέλεξε για το δωμάτιο της Διώνης, έντονα και διαφορετικά χρώματα με το ροζ και το μπλε να ξεχωρίζουν. Ο καθένας μπορεί να προσέξει το βελουτέ μπλε ρουά κεφαλάρι του κρεβατιού καθώς επίσης και τον υπέροχο καναπέ.

Όλγα Πηλιάκη

Ένα υπέροχο δωμάτιο έχει και η Μαλένα. Η κόρη του Στέλιου Χανταμπάκη και της Όλγας Πηλιάκη. Η ταπετσαρία με τα ζώα του δάσους, θυμίζουν σκηνή από κάποιο παραμύθι της Disney. Το λευκό είναι το χρώμα που κυριαρχεί ενώ και εδώ θα δείτε ότι το κρεβάτι που διάλεξαν οι γονείς της για εκείνη είναι montessori.

Αγγελική Δαλιάνη

Για το τέλος κρατήσαμε το παιδικό δωμάτιο του Νικήτα. Το γκρι είναι το χρώμα που διάλεξαν για τους τοίχους οι Αγγελική Δαλιάνη και Μάνος Παπαγιάννης για το μικρό τους τερατάκι. Στο ίδιο χρώμα είναι και το κρεβάτι του που θυμίζει σπιτάκι. Ό,τι πρέπει για τις νηπιακές ηλικίες που τα παιδιά θέλουν να παίζουν όλη την ώρα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved