Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Πάρης, ο νοικοκύρης» - Νέα στιγμιότυπα με τον γιο του

Ο μικρός Πάρης …βάζει τάξη στο συρτάρι της κουζίνας.

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Πάρης, ο νοικοκύρης» - Νέα στιγμιότυπα με τον γιο του

Ο Πάρης Αλεξάνδρου είναι «ανήσυχο» πνεύμα. Για την ακρίβεια, είναι ένα παιδάκι όπως τα περισσότερα της ηλικίας του, που θέλει να εξερευνά καθετί καινούργιο.

Επίσης, του αρέσει περισσότερο να ανακατεύει τα συρτάρια και τις ντουλάπες της μαμάς του παρά να παίζει με τα παιχνίδια του.

ioanna-touni-me-gio.jpg

Instagram @ j.touni

Διότι ως γνωστόν πάντα στα παιδιά ασκεί γοητεία οτιδήποτε δεν είναι κλασικό παιχνίδι και μπορούν να το ανακαλύψουν μόνα τους.

Χθες, λοιπόν ο Πάρης ασχολήθηκε με την ...κουζίνα. Άνοιξε το συρτάρι και τακτοποιούσε τα πράγματα. «Πάρης, ο νοικοκύρης», σχολίασε με χιούμορ ο μπαμπάς του.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μαζί με την Ιωάννα Τούνη μεγαλώνουν μαζί τον γιο τους. Αυτό σημαίνει ότι προσαρμόζουν το πρόγραμμά τους στις ανάγκες του μικρού. Κι επειδή δεν έχουν βοήθεια, ο Πάρης είναι με τους γονείς του ( ή με τον έναν από τους δύο όλη την ώρα).

alexadrou-me-gio.jpg

Για το ζευγάρι ο Πάρης είναι η προτεραιότητά του, η μεγάλη του αγάπη.

Τα είπε όλα άλλωστε ανήμερα της γιορτής του ο Δημήτρης Αλεξάνρου: « Αμέτρητες ευχές ,ευχές για την ονομαστική μου εορτή για την νέα μου δουλειά ! Φέτος είναι όλα τόσα διαφορετικά και τόσο γεμάτα για μένα! Ήρθε για μένα επιτέλους αυτή η ευχή και με κάλυψε απόλυτα με έκανε χαρούμενο ! Οικογένεια ,και το παιδί μου Ο ΠΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ! ΓΙΑ ΜΕΝΑ !Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου εύχομαι υγεία και κάθε ευχή σας πραγματικότητα !».

https://www.instagram.com/p/C2pv99CNRed/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved