Πάρης Αλεξάνδρου: Τα έκανε όλα άνω-κάτω όσο δεν κοιτούσε ο μπαμπάς

Όταν δεν ακούς φασαρία από τα παιδιά ή το παιδί απλά... τρέξε!

Πάρης Αλεξάνδρου: Τα έκανε όλα άνω-κάτω όσο δεν κοιτούσε ο μπαμπάς

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη δεν χάνουν από τα μάτια τους τον μικρό Πάρη. Πάντα είναι κοντά του και τον παρακολουθούν, ειδικά τώρα που έχει αρχίσει να περπατά, να στέκεται, να πιάνει με τα χέρια του και να παρατηρεί.

Τι κάνουν λοιπόν όλα τα παιδιά σε αυτή την ηλικία; Τους αρέσει να εξερευνούν. Είναι κομμάτι της ανάπτυξής τους και κάτι απόλυτα φυσιολογικό. Τι μπορούν να κάνουν αν μείνουν μόνα τους, όμως; Να φέρουν τον κόσμο πάνω-κάτω.

ioanna-touni-me-gio.jpg

Instagram @ j.touni

Είναι ικανά να αδειάσουν όλα τα συρτάρια, είτε έχουν ρούχα, είτε έχουν τρόφιμα. Σίγουρα έχετε δει στο διαδίκτυο αστεία βιντεάκια με μικρά να έχουν γεμίσει το σπίτι ή τον ίδιο τους τον εαυτό με βούτυρο, πραλίνα φουντουκιού, κρέμα συγκάματος, αλεύρι, ζάχαρη ή με πούδρα και σκιές από το τα καλλυντικά της μαμάς.

Ο μικρός Πάρης «πιάστηκε στα πράσα»

Κάτι αντίστοιχο έκανε και ο μικρός Πάρης. Μέσα σε λίγα δέκατα του δευτερολέπτου, όπως και ο μπαμπάς, Δημήτρης Αλεξάνδρου αποκάλυψε, κατάφερε να βρει το ντουλάπι με τα τρόφιμα και να γεμίσει το πάτωμα με baking powder.

Στιγμιότυπα από αυτή την ανακάλυψη δημοσίευσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Όπως θα δείτε και εσείς, ο Παρούλης ατάραχος παίζει με αυτό το απίθανο και περίεργο (για τον ίδιο) πραγματάκι, που βρήκε μέσα στο ντουλάπι.

Με τη φυσική περιέργεια και ορμή που διακρίνει όλα τα παιδιά, θέλουν να εξερευνούν ελεύθερα και να πειραματίζονται με τον δικό τους τρόπο και καθοδηγούμενα από τον εαυτό τους και μόνο. Γι' αυτό αν τα «πιάσετε στα πράσα», όπως συνέβη και στην περίπτωση του Πάρη, μην αγχωθείτε και μην σας πιάσει «πονοκέφαλος». Θα πρέπει να συνηθίσετε αυτές τις σκανδαλιές και να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved