Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το φωτογραφικό άλμπουμ από την εξόρμηση με τον γιο τους

Κάθε Σαββατοκύριακο και μια νέα εξόρμηση για την οικογένεια του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το φωτογραφικό άλμπουμ από την εξόρμηση με τον γιο τους

Ακόμη ένα Σαββατοκύριακο η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πήραν τα βουνά μαζί με τον γιο τους, Πάρη. Αυτή τη φορά επέλεξαν ένα κοντινό προορισμό για να απολαύσουν τη φύση και για να παίξει ο μικρός Πάρης με το χιόνι.

Οι αναρτήσεις των περήφανων γονιών πολλές. Όπως θα δείτε και εσείς αυτό το Σαββατοκύριακο το πέρασαν στους Καταρράκτες Πέτρας και το προηγούμενο κοντά στη λίμνη Τσιβλού.

Ο Πάρης, αν και έχει μάθει να περπατάει, δυσκολεύεται να το κάνει με την ίδια ευκολία στη φύση (φαίνεται και στα παραπάνω στιγμιότυπα που προσπαθεί να σταθεί και να περπατήσει στο χιόνι). Αυτό το αποκάλυψε πριν μερικές ώρες η Ιωάννα Τούνη μέσα από ένα insta story που σχολίαζε: «Ο καλός μου έχει εξασκηθεί να περπατάει μόνο σε λεία επιφάνεια... και δυσκολεύεται να περπατήσει στο χώμα!».

ioanna-touni-paris.jpg

Το ζευγάρι σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο πηγαίνει σε κοντινούς προορισμούς, θέλοντας να ξεσκάσει από την καθημερινότητα στην Αθήνα. Έτσι κάνουν βόλτες μαζί στη φύση και ο Πάρης έχει νέα ερεθίσματα που τον βοηθούν στην ανάπτυξή του.

Ακολουθούν οι αναρτήσεις που έκανε τόσο η Ιωάννα Τούνη όσο και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με τον μικρό Πάρη στην εξοχή.

«#random αγαπημένες φωτογραφίες από τα τελευταία μας Σαββατοκύριακα στην εξοχή, που νομίζω άξιζε να γίνουν post 🍂❤️», έγραψαν στη λεζάντα φωτογραφιών που δημοσίευσαν μαζί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved