Ο κούκλος γιος της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου - Η ανάρτηση με τον Πάρη

Οι φωτογραφίες που δείχνουν τα υπέροχα χαρακτηριστικά του.

Ο κούκλος γιος της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου - Η ανάρτηση με τον Πάρη

Το είχε πει η Ιωάννα Τούνη τον Ιούνιο του 2023 και που ήταν πιο μικρός ο γιος της Πάρης. «Ο γιος μου είναι ο πιο κούκλος από όλους και το πιο καλό μωρό. Και εγώ είμαι πολύ μαμαδένια μαμά».

https://www.instagram.com/reel/C2HlkYIIjig/

Και εμείς μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε μιας και βλέποντας τις τελευταίες αναρτήσεις της περήφανης μαμάς διαπιστώνουμε το πόσο κούκλος είναι ο μικρός, Πάρης.

Η γνωστή influencer και ο παρουσιαστής σύζυγός της, εδώ και ένα χρόνο (και κάτι μήνες) βιώνουν μια εντελώς διαφορετική καθημερινότητα, έχοντας αφοσιωθεί στον γιο τους που αγαπούν πολύ. Δεν τον αποχωρίζονται ποτέ και τα περισσότερα Σαββατοκύριακα να προτιμούν να κάνουν εκδρομές, ταξίδια και εξορμήσεις, όπως έκαναν και αυτό το Σαββατοκύριακο, που ταξίδεψαν οι τρεις τους μέχρι την όμορφη Τοσκάνη.

https://www.instagram.com/p/C3fjBeKoCY_/

Αφού δημοσίευσαν αρκετές φωτογραφίες και βίντεο, η μαμά Ιωάννα με το που επέστρεψαν στην Αθήνα, έφτιαξε ξανά βαλίτσες και μαζί με τον γιο της έφυγε για Θεσσαλονίκη. Από εκεί δημοσίευσε και τις τελευταίες φωτογραφίες του γιου της Πάρη, δείχνοντάς μας πόσο κούκλος είναι ο γιος της.

toyni-gios.jpg

Όπως βλέπετε αφού ο Πάρης έπαιξε με τη φίλη της μαμάς στο σπίτι, έκανε μπανάκι και έπειτα έκατσε στο καρεκλάκι του να φάει το φαγητό του.

Σε ποιον μοιάζει ο Πάρης;

Ξεκάθαρα στον μπαμπά του! Αυτό μαρτυρά η παιδική φωτογραφία του Δημήτρη Αλεξάνδρου, που δημοσίευσε πριν μερικές εβδομάδες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

alexandrou.jpg

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved