Χριστίνα Μπόμπα: Αποκάλυψε τι αρέσει στις δίδυμες να κρύβουν σε διάφορα σημεία του σπιτιού

Από το μπάνιο μέχρι τα ντουλάπια και τα συρτάρια, τα αγαπημένα παιχνίδια των κοριτσιών είναι παντού.

Η Χριστίνα Μπόμπα μέσα από τις συχνές αναρτήσεις της μοιράζεται διάφορες στιγμές με τις κόρες της και την καθημερινότητά τους.

Τόσο η ίδια όσο και ο Σάκης Τανιμανίδης παρά τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, περνούν αρκετές ώρες με τα δίδυμα κορίτσια τους, που σημειωτέον πηγαίνουν παιδικό σταθμό.

Χριστίνα Μπόμπα: Τι κάνουν οι δίδυμες όταν δεν πάνε σχολείο

Τις ώρες λοιπόν που απουσιάζουν οι μικρές, η Χριστίνα Μπόμπα προσπαθεί να ρυθμίσει τις δουλειές της ώστε να είναι μαζί τους στο σπίτι όταν επιστρέψουν.

Θα πάνε μαζί για ψώνια,

θα πάνε στη θάλασσα,

θα παίξουν και θα διαβάσουν.

Τα παιχνίδια που κρύβουν οι δίδυμες στο σπίτι

Σε πρόσφατη ανάρτησή της η Χριστίνα Μπόμπα ανακάλυψε τι αρέσει στις δίδυμες να κρύβουν σε όλο το σπίτι. Πρόκειται για μικρά ζωάκια, που είναι διάσπαρτα παντού: στο μπάνιο, στην ντουλάπα, στα συρτάρια.

Μάλιστα, η μαμά της Αριάνας και της Φιλίππας φωτογραφήθηκε μαζί τους στο μπάνιο γράφοντας χαρακτηριστικά: «Έχω και παρέα στο μπάνιο * παντού βρίσκω γατούλες, σκυλάκια ζωάκια πια ...μέσα στα παπούτσια μου, σε όλα τα δωμάτια, σε ντουλάπια, συρτάρια! Τους αρέσει πολύ να τα κρύβουν...».

Η Χριστίνα Μπόμπα έχει πει πολλές φορές σε συνεντεύξεις πόσο έχει αλλάξει η ζωή της μετά τη γέννηση των παιδιών της καθώς ήταν συνειδητή επιλογή να γίνει μητέρα: «Μπαίνει μια νέα ταυτότητα μπροστά από όλες τις υπόλοιπες. Η "μητέρα". [...]Καλείσαι να έχεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, για να δίνεις παράδειγμα στα παιδιά σου».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved