Χριστίνα Μπόμπα: Η βόλτα στην παραλία και οι ξεχωριστές στιγμές του Μαρτίου

Ο καλός καιρός έκανε τη Χριστίνα Μπόμπα να πάρει το φαγάκι που είχε μαγειρέψει και να πάει στην παραλία με τις κόρες της, τον σύζυγό της και φίλους να απολαύσουν τη μέρα.

Χριστίνα Μπόμπα: Η βόλτα στην παραλία και οι ξεχωριστές στιγμές του Μαρτίου

instagram @chrismpo

Το Σαββατοκύριακο θύμιζε καλοκαίρι. Αυτός ήταν ο λόγος που πολλοί γονείς βγήκαν από το σπίτι τους και ξεχύθηκαν στα πάρκα, τις παιδικές χαρές και τις παραλίες. Ανάμεσα σε αυτούς τους γονείς και οι Χριστινα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης. Το ζευγάρι πήρε τις δίδυμες κόρες του, μερικούς φίλους και πήγαν σε κοντινή παραλία για να απολαύσουν τον καλό καιρό.

Η Χριστίνα Μπόμπα, ως κλασική Ελληνίδα μαμά γέμισε τα ταπεράκια της με μακαρόνια και κιμά ώστε να φάνε αν πεινάσουν.

Πικ νικ με τα παιδιά: Να τι δεν πρέπει να αφήσετε στο σπίτι

Όπως θα δείτε και εσείς στις αναρτήσεις που έκανε, όχι μόνο έφαγαν αλλά έπαιξαν και στην αμμουδιά μαζί με τις μικρές Αριάνα και Φιλίππα. Μάλιστα η Φιλίππα έδειχνε να απολαμβάνει το ζεστό αεράκι και τα κύματα της θάλασσας.

Εκτός από αυτές τις αναρτήσεις όμως, η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε και στιγμές από τον Μάρτιο. Κάτι που συνηθίζει να κάνει στο τέλος κάθε μήνα. Βλέπετε της αρέσει να αναρτά μια σειρά από φωτογραφίες που δείχνουν στιγμές τους μέσα στον μήνα που φεύγει.

Κάπως έτσι δημοσίευσε και τις παρακάτω φωτογραφίες. Στις 3 από τις δέκα δείχνει τις κόρες της. Αυτές διαλέξαμε να σας δείξουμε και εμείς, μαζί με τις λεζάντες που τις συνόδευσε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved