Φιλίππα και Αριάνα Τανιμανίδη: To super healthy snack που τους ετοίμασε η μαμά τους

Η μαμά κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να γεμίζουν τον χρόνο τους οι μικρές.

Φιλίππα και Αριάνα Τανιμανίδη: To super healthy snack που τους ετοίμασε η μαμά τους

Το πρωινό πρόγραμμα της Χριστίνας Μπόμπα είναι γνωστό. Δεν είναι λίγες οι φορές που η ίδια η επιχειρηματίας έχει αποκαλύψει μέσα από αναρτήσεις της ότι το πρώτο πράγμα που κάνει με τις κόρες της τα πρωινά, είναι κολύμβηση. Έτσι αρχίζει η μέρα τους πριν κάνουν ο,τιδήποτε άλλο.

xristina-mpompa-stigmes-me-kores-(3).jpg

Βλέπετε η Χριστίνα Μπόμπα έχει φροντίσει οι κόρες της να περνούν δημιουργικό, ποιοτικό και απολαυστικό χρόνο με την ίδια, τον σύζυγό της και φυσικά τους φίλους τους.

Μεταξύ άλλων, τα κορίτσια μέσα στην μέρα τους εκτός από κολυμβητήριο, πηγαίνουν στον βρεφονηπιακό σταθμό, σε παιδότοπους και στην παιδική χαρά που βρίσκεται στη γειτονιά τους. Εκεί που πήγαν και χθες λίγο πριν απολαύσουν το νόστιμο απογευματινό τους.

Η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε στιγμιότυπα που δείχνουν τις Φιλίππα και Αριάνα στην παιδική χαρά να παίζουν με τα λούτρινα παιχνίδια τους.

Εκτός από τις ίδιες, όπως μπορείτε να δείτε και εσείς κούνια και ρόδα, έκαναν και το «μωρό» και η «γάτα» που είχαν πάρει για συντροφιά μαζί τους.

To super healthy snack των διδύμων

Μετά το τέλος της βόλτας, τις περίμενε ένα πολύχρωμο πιάτο με ένα υγιεινό γεύμα.

Μπανάνα, φράουλες, ξηροί καρποί και μια φρυγανιά ολικής άλεσης με βούτυρο καρπών και μέλι, τις περίμενε στο σπίτι μετά την βόλτα στην παιδική χαρά.

filippa-ariana-bolta-paidiki-xara-(1).jpg

Τα οφέλη τους στην υγεία των παιδιών

Μπανάνα: Η μπανάνα είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, οι οποίες συμβάλλουν στην υγεία και την καλή λειτουργία του εντέρου.

Βούτυρο καρπών: Τα βούτυρα από καρπούς περιέχουν μια σειρά από σημαντικά θρεπτικά συστατικά, όπως πρωτεΐνη, υγιή λίπη, φυτικές ίνες και βιταμίνες.

Φρυγανιά ολικής άλεσης: Τα τρόφιμα ολικής άλεσης είναι πλούσια σε υδατάνθρακες και πολλά άλλα ωφέλιμα θρεπτικά συστατικά, όπως βιταμίνες του συμπλέγματος Β και μαγνήσιο.

Φράουλες: Οι φράουλες, είναι πλούσιες σε βιταμίνη C, η οποία είναι απαραίτητη για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού και την υγεία των ματιών. Επίσης είναι μια καλή πηγή ασβεστίου και φωσφόρου.

Μέλι: Το μέλι περιέχει πλούσιες ποσότητες βιταμινών του συμπλέγματος Β και επίσης παρέχει μια μικρή ποσότητα βιταμίνης C και σιδήρου.

Ξηροί καρποί: Οι ξηροί καρποί είναι φυσικές πηγές ενός εξαιρετικού συνδυασμού θρεπτικών συστατικών όπως οι βιταμίνες, τα ανόργανα στοιχεία, τα καλά λιπαρά, οι πρωτεΐνες, οι φυτικές ίνες και τα φυτοχημικά με ισχυρές αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Υγιεινές συνταγές για παιδιά

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved