Χριστίνα Μπόμπα: Τι κάνουν οι δίδυμες όταν δεν πάνε σχολείο

«Όταν δεν πάμε σχολείο», σχολίασε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα στο insta story που δημοσίευσε.

Χριστίνα Μπόμπα: Τι κάνουν οι δίδυμες όταν δεν πάνε σχολείο

Τι κάνουν Αριάνα και Φιλίππα όταν δεν πάνε σχολείο;

Σε αυτή την ερώτηση, απάντηση έδωσε η Χριστίνα Μπόμπα μέσα από ένα insta story που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Τι κάνουν λοιπόν οι δίδυμες όταν δεν πάνε σχολείο; Τρώνε (για τραχανάς μας φαίνεται) διαβάζουν τα παραμύθια τους και παίζουν με τα παιχνίδια τους.

mpompa-didimes-drastiriotites.jpg

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης διανύουν την καλύτερη περίοδο της ζωής τους, παρά την κούραση που έχουν. Βλέπετε μετακόμισαν στο νέο τους σπίτι και η ζωή τους βρίσκεται ανάμεσα στις δουλειές τους, τα κορίτσια τους και τις πολλές κούτες.

tanimanidis-mpompa.jpg

Όλα αυτά τα μαθαίνουμε φυσικά μέσα από τις συχνές αναρτήσεις της χαρούμενης μαμάς. Βλέπετε δεν είναι λίγες οι αναρτήσεις που έκανε από τη μέρα που μπήκαν στο καινούριο τους σπιτικό.

Το πρώτο πράγμα που άρχισε να δείχνει σε όλους εμάς; Το playroom και το παιδικό δωμάτιο των κοριτσιών. Δεν ξέρουν πού να βάλουν τα παιχνίδια και τα παραμύθια που έχουν.

«Μπαίνει μια νέα ταυτότητα μπροστά από όλες τις υπόλοιπες. Η "μητέρα". [...]Καλείσαι να έχεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, για να δίνεις παράδειγμα στα παιδιά σου», είχε πει σε συνέντευξή της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved