Χριστίνα Μπόμπα: Αποκάλυψε τι αρέσει στις δίδυμες να κρύβουν σε διάφορα σημεία του σπιτιού

Από το μπάνιο μέχρι τα ντουλάπια και τα συρτάρια, τα αγαπημένα παιχνίδια των κοριτσιών είναι παντού.

Χριστίνα Μπόμπα: Αποκάλυψε τι αρέσει στις δίδυμες να κρύβουν σε διάφορα σημεία του σπιτιού

Η Χριστίνα Μπόμπα μέσα από τις συχνές αναρτήσεις της μοιράζεται διάφορες στιγμές με τις κόρες της και την καθημερινότητά τους.

Τόσο η ίδια όσο και ο Σάκης Τανιμανίδης παρά τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, περνούν αρκετές ώρες με τα δίδυμα κορίτσια τους, που σημειωτέον πηγαίνουν παιδικό σταθμό.

Χριστίνα Μπόμπα: Τι κάνουν οι δίδυμες όταν δεν πάνε σχολείο

Τις ώρες λοιπόν που απουσιάζουν οι μικρές, η Χριστίνα Μπόμπα προσπαθεί να ρυθμίσει τις δουλειές της ώστε να είναι μαζί τους στο σπίτι όταν επιστρέψουν.

Θα πάνε μαζί για ψώνια,

christina-mpompa-kores.jpg

θα πάνε στη θάλασσα,

xristina-mpompa-paralia-me-kores-(2).jpg

θα παίξουν και θα διαβάσουν.

mpompa-didimes-drastiriotites.jpg

Τα παιχνίδια που κρύβουν οι δίδυμες στο σπίτι

Σε πρόσφατη ανάρτησή της η Χριστίνα Μπόμπα ανακάλυψε τι αρέσει στις δίδυμες να κρύβουν σε όλο το σπίτι. Πρόκειται για μικρά ζωάκια, που είναι διάσπαρτα παντού: στο μπάνιο, στην ντουλάπα, στα συρτάρια.

Μάλιστα, η μαμά της Αριάνας και της Φιλίππας φωτογραφήθηκε μαζί τους στο μπάνιο γράφοντας χαρακτηριστικά: «Έχω και παρέα στο μπάνιο * παντού βρίσκω γατούλες, σκυλάκια ζωάκια πια ...μέσα στα παπούτσια μου, σε όλα τα δωμάτια, σε ντουλάπια, συρτάρια! Τους αρέσει πολύ να τα κρύβουν...».

mpompa-mpanio.jpg

Η Χριστίνα Μπόμπα έχει πει πολλές φορές σε συνεντεύξεις πόσο έχει αλλάξει η ζωή της μετά τη γέννηση των παιδιών της καθώς ήταν συνειδητή επιλογή να γίνει μητέρα: «Μπαίνει μια νέα ταυτότητα μπροστά από όλες τις υπόλοιπες. Η "μητέρα". [...]Καλείσαι να έχεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, για να δίνεις παράδειγμα στα παιδιά σου».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved