Οι σοκολατένιες λιχουδιές που έφτιαξε η Φαίη Σκορδά για τους γιους της

Λαχταριστές, νόστιμες, σοκολατένιες και φυσικά υγιεινές.

Οι σοκολατένιες λιχουδιές που έφτιαξε η Φαίη Σκορδά για τους γιους της

Στην κουζίνα μπήκε η Φαίη Σκορδά και ετοίμασε νόστιμα σνακ για τα παιδιά της, Γιάννη και Δημήτρη.

Μπορεί οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις να είναι αυξημένες, όμως τα παιδιά της είναι η προτεραιότητά της και πάντα βρίσκει χρόνο για εκείνα. Έτσι πριν μερικές μέρες μπήκε στην κουζίνα και ετοίμασε δύο υπέροχα σνακ - λιχουδιές για τα παιδιά της. Όπως η ίδια ανέφερε πρόκειται για μπάρες δημητριακών και σπιτική πραλίνα φουντουκιού.

Με πολλή αγάπη και μεράκι, η Φαίη Σκορδά ετοίμασε ένα ταψάκι με μπάρες δημητριακών. Αν και ζεστό, η ίδια μέσα από το σχόλιο που έκανε αποκάλυπτε ότι μόλις έκοβε το περιεχόμενο του ταψιού θα γινόταν μπάρες δημητριακών.

«Όταν κρυώσει και το κόψω, θα έιναι μπάρες δημητριακών... λέει».

faih-skorda-mpares-dimitriakon.jpg

Instagram / fayskorda

Αυτή όμως δεν ήταν η μόνη συνταγή που έφτιαξε για τους γιους της. Η αγαπημένη μας παρουσιάστρια έχει δηλώσει πολλές φορές ότι αγαπά τη μαγειρική και της αρέσει να ετοιμάζει συνταγές για τα παιδιά της. Κάπως έτσι, έφτιαξε και την πραλίνα φουντουκιού. Στιγμιότυπο δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στο λίγων δευτερολέπτων βίντεο που δημοσίευσε, ακουγόταν ο ένας από τους δυο γιους της, να λέει ότι... ψάχνει κουτάλι!

pralina-fountoukiou-skorda.jpg

Instagram / fayskorda

Η Φαίη Σκορδά, σπάνια αναρτά φωτογραφίες των παιδιών της τα τελευταία χρόνια και αποφεύγει να δείχνει τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους. Ωστόσο, υπάρχουν φορές, σαν και αυτές που θέλει να μοιραστεί τα μαγειρικά της κατορθώματα με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, ανεβάζοντας φωτογραφίες και βίντεο από το τελικό αποτέλεσμα κάθε φορά.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε που το κάνει. Να σας θυμίσουμε το κέικ που είχε φτιάξει πριν λίγο καιρό; Δείτε εδώ την ανάρτησή της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved