Φαίη Σκορδά: Μπήκε στην κουζίνα και έφτιαξε κέικ (εικόνες)

Έφτιαξε ένα μαμαδίστικο κέικ για καλή σχολική χρονιά.

Φαίη Σκορδά: Μπήκε στην κουζίνα και έφτιαξε κέικ (εικόνες)

Δεν υπάρχει σπίτι που να μην έχει ψήσει κέικ αυτές τις μέρες. Βλέπετε, εμείς οι μαμάδες, είθισται να φτιάχνουμε κέικ και κεκάκια όχι μόνο για να παίρνουν ένα κομμάτι μαζί τους τα παιδιά ως κολατσιό στο σχολείο, αλλά να το απολαμβάνουν επίσης είτε για πρωινό, είτε για απογευματινό πριν το διάβασμα και τις εξωσχολικές δραστηριότητες.

Ανάμεσα σε αυτές τις μαμάδες και η Φαίη Σκορδά. Μπορεί να έχει βεβαρυμμένο πρόγραμμα, όμως ο ρόλος της μαμάς και οι υποχρεώσεις που συνοδεύουν αυτόν τον ρόλο δεν τελειώνουν ποτέ. Έτσι μπήκε στην κουζίνα της και έφτιαξε ένα λαχταριστό κέικ για εκείνη και τους γιους της.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, το κέικ της είχε επιτυχία. Βγήκε τέλειο και το απόλαυσαν οικογενειακώς μαζί με γάλα. Μάλιστα η ίδια αρχικά φαίνεται να αντιστεκόταν, ρωτώντας τους διαδικτυακούς της φίλους «λες;»... Τελικά δεν αντιστάθηκε και δοκίμασε και εκείνη από το κέικ που είχε φτιάξει.

Πριν λίγες μέρες η παρουσιάστρια της εκπομπής του ΣΚΑΪ Fay's Time και με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς αποφάσισε να δημοσιεύσει φωτογραφία των γιων της, Γιάννη και Δημήτρη, μετά από πολύ καιρό. Βλέπετε όλο το καλοκαίρι δεν είχε αναρτήσει ούτε μια φωτογραφία των παιδιών της, κρατώντας τις καλοκαιρινές τους στιγμές, κρυφές και μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

faii-skorda-paidia.jpg

Instagram / fayskorda

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved