Φαίη Σκορδά: Full time μαμά αυτό το Σαββατοκύριακο - Οι αναρτήσεις που έκανε

Αν και δεν συνηθίζει τώρα τελευταία να κάνει αναρτήσεις με τους γιους της, το γεμάτο Σαββατοκύριακό της στάθηκε αφορμή για να μας δείξει τι έκανε με τον Δημήτρη και τον Γιάννη.

Φαίη Σκορδά: Full time μαμά αυτό το Σαββατοκύριακο - Οι αναρτήσεις που έκανε

Η Φαίη Σκορδά μπορεί να μην το δείχνει μέσα από τις αναρτήσεις της αλλά είναι μια full time μαμά και απολαμβάνει κάθε στιγμή με τα αγόρια της και κυρίως τις μέρες που τους αφιερώνει όλο τον ελεύθερο χρόνο της.

Το Σαββατοκύριακό της, όπως και η ίδια φρόντισε να μας ενημερώσει, ήταν αφιερωμένο στον Γιάννη και τον Δημήτρη. Μάλιστα η παρουσιάστρια του Fay's Time πήγε τον γιο της στην προπόνηση water polo. Βλέπετε σε τέτοιες αναρτήσεις (water polo προπονήσεις δηλαδή) μας έχει συνηθίσει ο μπαμπάς, Γιώργος Λιάγκας. Μόνο μέσα από τον δικό του λογαριασμό βλέπουμε συνήθως φωτογραφίες ή βίντεο από προπόνηση, γι' αυτό και μας εξέπληξε ευχάριστα η φωτογραφία που δημοσίευσε η Φαίη Σκορδά.

skorda-proponisi-gios.jpg

Βέβαια δεν ήταν η μόνη φωτογραφία. Το Σαββατοκύριακο δεν είχε μόνο προπόνηση αλλά και επιτραπέζια παιχνίδια. Όπως θα δείτε στη δεύτερη φωτογραφία μαμά και γιοι παίζουν μονόπολη.

skorda-epitrapezia-me-gious.jpg

Το τελευταίο διάστημα η Φαίη Σκορδά δεν αναρτά τόσο συχνά φωτογραφίες και στιγμιότυπα με τους γιους της όσο στο παρελθόν, για αυτό και ήταν έκπληξη για τους διαδικτυακούς της φίλους αυτές οι δυο φωτογραφίες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved