Σοφία Παυλίδου: Σπάνια φωτογραφία των δίδυμων γιων της

Η ηθοποιός δεν συνηθίζει να δημοσιεύει φωτογραφίες των γιων της.

Σοφία Παυλίδου: Σπάνια φωτογραφία των δίδυμων γιων της

Οι δίδυμοι γιοι της Σοφίας Παυλίδου και του Χρήστου Φερεντίνου είναι 20 ετών, σπουδάζουν κι έχουν τη δική τους ζωή.

Τόσο η ηθοποιός όσο και ο παρουσιαστής, αν και είναι ενεργοί στα social media , ακολουθούν την τακτική που είχαν και ως ζευγάρι, να μη δημοσιεύουν στιγμές των παιδιών τους ( όχι συχνά τουλάχιστον).

Τα δίδυμα αδέλφια

Ο Δημήτρης και ο Κωνσταντίνος, αν και δίδυμοι, έχουν κοινά χαρακτηριστικά αλλά δεν είναι πανομοιότυποι ενώ ο καθένας έχει το δικό του στιλ.

Η ηθοποιός τον περασμένο μήνα είχε ταξιδέψει με τους γιους της στην Αυστρία απ’ όπου και το στιγμιότυπο που θα δείτε.

sofia-pavlidou-gioi.jpg

Ακόμα ένα είχε ανεβάσει πριν αρκετό καιρό, αλλά μόνο με τον Δημήτρης.

sofia-pavlidou-gios.jpg

Instagram@pavlidou.sofia

«Χαίρομαι που οι γιοι μου…»

Η Σοφία Παυλίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή « Πάμε Δανάη!» και μεταξύ άλλων μίλησε για τα παιδιά της, που σπουδάζουν και δεν μένουν μαζί της. Όπως είπε η ίδια, έκτοτε νιώθει ότι έχει κάνει επανεκκίνηση στη ζωή της και έχει χρόνο για τον εαυτό της.

«Με παίρνουν μόνοι τους τηλέφωνο. Εγώ δεν θα τους ενοχλήσω, δεν είμαι από τις μαμάδες που παίρνουν κάθε μέρα τηλέφωνο. Με αναζητούν μόνοι τους, έχουν την ανάγκη να με πάρουν και νιώθω πολύ ωραία. Η δική μας γενιά είχε απ’ έξω τους γονείς, δεν ήταν τόσο κοντά μας. Δεν μας καταλάβαιναν».

Όμως και στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» είχε μιλήσει για τους δυο γιους της αλλά και τη σχέση με τον Χρήστο Φερεντίνο από τον οποίο πήρε διαζύγιο το 2016 : «Οι γιοι μου δεν με κυκλοφορούν έξω. Ούτε εγώ στην ηλικία τους ήθελα να κυκλοφορώ με τους γονείς μου. Για εμένα το να έχω καλές σχέσεις με τον πατέρα των παιδιών μου ήταν επιτακτική ανάγκη. Έχω την ανάγκη να έχω γαλήνη μέσα μου κι αυτό δεν γίνεται όταν έχει θυμό για έναν άνθρωπο.

Αυτά τα 18 χρόνια που ήμασταν μαζί ήταν ουσιαστικά και είχαμε μεγάλο δέσιμο. Θα ήταν χαζομάρα να αφήσουμε να χαθεί όλη η αγάπη που είχαμε μεταξύ μας λόγω του διαζυγίου. Πολύ σύντομα αφήσαμε στην άκρη τους θυμούς και τους εγωισμούς και κρατήσαμε μεταξύ μας την αγάπη που μας ένωσε και αρχικά».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved