Σοφία Καρβέλα: Η τρυφερή αδελφική στιγμή των παιδιών της και το σκουφί του Παναθηναϊκού

Οι γιοι της αγκαλιασμένοι κάτω από μια ομπρέλα.

Σοφία Καρβέλα: Η τρυφερή αδελφική στιγμή των παιδιών της και το σκουφί του Παναθηναϊκού

Η Σοφία Καρβέλα ζει μόνιμα στην Νέα Υόρκη με την οικογένειά της και φαίνεται πως λατρεύει τα social media και δημοσιεύει αρκετά συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στη δουλειά, ως σχεδιάστρια, αλλά και από τις οικογενειακές βόλτες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αυτή την φορά ανάρτησε σε story τους γιους της, Νίκο και Νέστορα, με τον μεγαλύτερο να προσπαθεί να στριμωχτεί κάτω από την ομπρέλα με τον μικρό Νέστορα καθώς φαίνεται πως ήταν μια βροχερή ημέρα στην Νέα Υόρκη.

Η μαμά τους σχολίασε: «Rain never looked so sweet» που σε ελεύθερη μετάφραση στα ελληνικά σημαίνει « Η βροχή δεν ήταν ποτέ τόσο γλυκιά»

H οικογένεια Βίσση είναι φανατική Παναθηναϊκοί

Ο Νέστορας, μάλιστα, φορά σκουφί της αγαπημένης ομάδας της γιαγιάς του αλλά και δικιά του, του Παναθηναϊκού.

Τον Δεκέμβρη του 2023, η Άννα Βίσση μαζί με τα εγγόνια της είχαν παρακολουθήσει στο ΟΑΚΑ την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού AKTOR με τον Ερυθρό Αστέρα για την EuroLeague.

Εκείνη την ημέρα δεδομένου ότι η Άννα Βίσση λατρεύει την ομάδα της έκανε το ωραιότερο δώρο στους εγγονούς της μαζί με τον γαμπρό της, Θανάση Πανουργιά.

Όχι μόνο παρακολούθησαν τον αγώνα αλλά στο τέλος τα αγόρια είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν στο πλευρό μερικών παικτών του Παναθηναϊκού

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved